Parfymehoroskop. Hvilken duft bør du velge?

Hvert stjernetegn har forskjellig personlighet, så hvert personlighetstrekk bør bruke forskjellig duft som passer. Så hvorfor ikke lage et parfymehoroskop? Det var en verdenskjent parfymemaker, Anne Nelson Sanford, som kom på denne ideen, og som undersøkte forholdet mellom stjernetegn og duftpreferanser. Se under hvilken duft som perfekt vil matche personligheten din.horoskop.jpg

VÆREN – er lidenskapelig og entusiastisk, men er svært lett å distrahere, så det beste er en sedertone som forbedrer konsentrasjonen.

Anbefalt parfyme: Burberry The Beat

TYREN – av natur sta og stolt, så de trenger uvanlige dufter som varer i hukommelsen og eksponerer den rike, emosjonelle innsiden, som Nicotiana alata, eller søt tobakk.

Anbefalt parfyme: Tobacco Vanille Toma Forda

TVILLINGENE – er dynamisk og svært utadvendt. Deres behov for nye opplevelser kan de-eskaleres med en beroligende og avslappende duft som myk lavendel.

Anbefalt parfyme: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

KREPSEN – er rolig, setter pris på hjemlig ro og fred, og liker ikke forandring. Derfor bør den perfekte duften for dette stjernetegnet fremheve den sensitive karakteren, som en gardeniaduft.

Anbefalt parfyme: Gardenia od Chanel

LØVEN – er kongen i det sosiale livet og en leder ikke bare på jobb, men i familieforholdet. Karakteren kan formildes av en roseduft.

Anbefalt parfyme: Rose The One av Dolce&Gabbana

JOMFRUEN – er en perfekt og konservativ person som trenger en stabil og elegant duft som er krydret og avslappende.

Anbefalt parfyme: Amouage Fate

VEKTEN – er den fødte diplomat med en tendens til å reflektere og tvile, og trenger en duft som bringer selvtilliten tilbake, som en duft av svart pepper.

Anbefalt parfyme: Noir Epices, Frederic Malle

SKORPIONEN – har en magnetisk personlighet med lidenskapelig karakter som er best fremhevet av den karakteristiske duften av natthyasint.

Anbefalt parfyme: Do Son Diptyque

SKYTTEN – er en sjarmerende person med sterk og karismatisk personlighet, som føler seg best i den feminine og sensuelle duften av vetiver.

Anbefalt parfyme: For Her by Narciso Rodriguez

STEINBUKKEN – er en åpen, rasjonell og svært praktisk perosn, som oppnår uanstrengthet og nysgjerrighet for verden med den delikate jasminduften.

Anbefalt parfyme: Beauty, Calvin Klein

VANNMANNEN – er en drømmer som flykter fra hverdagslivets virkelighet til en verden av drømmer og fantasi, så for å bringe henne tilbake til jorden uten å skade kreativiteten er neroliolje best.

Anbefalt parfyme: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

FISKENE – er ekstremt varme og lidenskapelige mennesker som føler seg best i den trøstende og selvtillitsøkende sandalduften.

Anbefalt parfyme: Sacred Wood by Kilian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *