Tid for et vippeløft hjemme med Nanolash Lash Lift Kit!

Tid for et vippeløft hjemme med Nanolash Lash Lift Kit

Perfekt løftede, lange og fyldige vipper uten maskara? Det er absolutt enhver kvinnes drøm. Den daglige sminkerutinen tar mye tid, spesielt når den gjøres på skjøre eller rette vipper. Nanolash Lash Lift Kit kan vise seg å være en strålende løsning – et sett for vippeløft hjemme.

Hva er et vippeløft?

Øyevipper er vanligvis tynne og skjøre av natur. Ikke alle kvinner kan skryte av å ha en fyldig rekke med vipper, og de fleste av dem må bruke en vippetang og flere lag med maskara. Selv da er de ikke garantert imponerende vipper.

Her kommer et vippeløftsett til unnsetting. Den enkle og sikre vippebehandlingen utføres av en profesjonell vippetekniker og ved hjelp av trygge produkter. Nanolash Lash Lift Kit er imidlertid laget for å gjøre prosessen hjemme. Vi kan bruke det for å forbedre selv de tynneste vippene.

Nanolash Lash Lift Kit. Hva inneholder vippeløftsettet?

Vippe-laminering med Nanolash-settet er en enkel og ikke-invasiv måte å forlenge og få tykkere øyevipper på. Vippeløftsettet inneholder produkter merket som Trinn 1, Trinn 2 og Trinn 3. Dette er preparatene vi bruker til vippeløftbehandlingen. De kommer i poser på 0,5 ml, og er nok til omtrent 10 vippeløft-behandlinger. Settet inneholder også:

  • Vippeløftlim; et 5 ml lim for å plassere silikonputer på øyelokkene.
  • Silikonputer; 3 par i 3 størrelser.
  • Annet tilbehør for å utføre vippeløftbehandlingen.
Vippe-laminering med Nanolash-settet

Når det gjelder prosessen, er vippeløft enkelt å gjøre hjemme. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene på emballasjen. Først må du rense vippene og plassere silikonputene på øyelokkene. Deretter påfører du produktene i den rekkefølgen som er angitt i brosjyren ved hjelp av børsten. Hver av dem skal virke i 7 til 10 minutter. Til slutt tørker du vippene med en bomullspad og fjerner putene. Du vil se resultatene umiddelbart, og de vil vare i omtrent 8 uker, avhengig av utgangspunktet til vippene dine.

Hvorfor er Nanolash Lash Lift Kit verdt å velge?

Vippeløftbehandling med Nanolash Lash Lift Kit er en fantastisk måte å nyte salongverdige vipper uten å bruke mye penger. Dessuten er produktene fra vippeløftsettet basert på naturlige, næringsgivende stoffer. Derfor kombinerer behandlingen grundig vippepleie med vippeløft for å oppnå de beste resultatene.

Nanolash Lash Lift Kit er et profesjonelt vippeløftsett som kan brukes både av erfarne vippeartister og alle kvinner som enkelt ønsker å få de mest fantastiske vippene hjemme.

Vippeløftsettet gir sensasjonelle effekter, det vil si lengre, tykkere vipper som er dypt næret og glansfulle. Du kan legge bort vippetang eller maskara. Vippeløft med dette settet lar deg spare mye tid samt forbedre tilstanden til øyenvippene dine.

Nanolash Lash Lift Kit – Oppsummering

Vippeløft hjemme er en strålende måte å slutte å føle seg underlegen på grunn av svake, knapt synlige vipper. Dette vippesettet er laget for enhver kvinne, enten hun har tynne vipper eller tykke vipper som trenger definisjon.

Vippeløftsettet fra Nanolash inneholder alle nødvendige produkter for prosessen; de inkluderte preparatene er naturlige og trygge. Du trenger ikke bekymre deg for den delikate huden rundt øynene.

Vippeløft er ikke-invasivt, og du trenger ikke bekymre deg for at vippene føles tunge eller hårene klistrer sammen. Forskjellen er åpenbar umiddelbart etter behandlingen. Det er en annen flott ting med Nanolash Lash Lift Kit; med bare ett sett kan du gjøre så mange som 10 vippeløft-behandlinger, og resultatene av hver behandling varer i opptil 8 uker. Vi tror at et slikt effektivt produkt er verdt å prøve.