Få Sprettent & Fyldig Hår. Velg Nanoil Hair Volume Enhancer

nanoil hair volume spray

Drømmer du om de superlangvarige frisyrene som ikke er stive eller flate? Sliter du hver dag med å sette opp XXL frisyrer, og så ender du bare opp med stive og harde hårstrå som ikke ser ut som du ønsket? Velg volumboosteren Nanoil Hair Volume Enhancer og nyt utseendet du alltid har prøvd å oppnå.


Når det mangler volum ser ikke håret så bra ut. Det er vanskelig å sette det opp i en søt frisyre som varer hele dagen og ser naturlig ut. Oftere enn ikke kan det å bruke vanlige hårvolumiserende produkter ende opp med å gi oss feil resultat det også. Hvorfor det? Fordi flatt hår må behandles på en helt spesiell måte.

Når håret er tynt og fint bør ikke hårstråene eksponeres for oljete og tunge masker. Stylingprodukter som skaper stivhet er heller ikke anbefalt. I tillegg til dette vil tyngre produkter fremme større oljeutskillelse, som igjen fører til flatt og stråaktig hår. Heldigvis finnes det et produkt som hjelper tynt hår på eksepsjonelt vis. Dette er Nanoil Hair Volume Enhancer – en spray som har som formål å tilføre mer volum til håret ved å løfte røttene og opprettholde effekten hele dagen.

Nanoil Hair Volume Enhancer: Styling & Pleie

Det virker som at Nanoil fant en måte å gjøre håret sunnere og sterkere på under styling. Og håret er nødt til å være sterkt og skaderesistent om du ønsker å gjøre det mer fyldig. Heldigvis har Nanoil designet et kosmetisk produkt som er perfekt i stand til å gjøre disse to tingene på samme tid. Sprayen er beriket med næringsstoffer som etterlater håret sterkere og fyldigere utseende.

Hveteproteiner er ansvarlige for å tilføre mer fylde til hårskaftet uten å tynge dem ned. Det er slik Nanoil Hair Volume Enhancer får håret til å se fyldigere, sterkere og mer glansfylt ut. Keratin er enda et virkestoff som fremmer sterkere og mer skaderesistente lokker. Det reparerer skader og forebygger mot splitting. Pantenol håndterer fuktighet, som effektivt forhindrer sprøhet og øker håndterbarheten av håret. Sprayen fra Nanoil inneholder også vitaminene E og B3. Slike berikede men ikke-overlessende formuleringer tilbyr flere fordeler: de nærer, reverserer skader, beskytter og synlig forbedrer utseendet på håret.

En volumbooster for alle hårtyper

Hvordan er det mulig at Nanoil klarte å komme opp med et produkt som alltid leverer lovet resultat, uavhengig av hårtypen det brukes i? På tross av at det er i stand til å håndtere et par ulike ting av gangen fokuserer Nanoil Hair Volume Enhancer hovedsakelig på å løse et hovedproblem – mangelen på volum. Det løfter røttene og opprettholder denne effekten i mange, lange timer. Dette er enkelt og greit måten du kan nyte å gå rundt med spretne og fyldige frisyrer hele dagen på.

Den enkleste måten å tilføre mer volum til håret på

Det blir enda bedre når du finner ut at du ikke trenger å vente lenge for å merke disse effektene. Bare spray håret en gang og style det som normalt. På et par minutter vil du se hvor mye fyldigere håret ditt ser ut. De andre gode nyhetene er at du ikke trenger å bekymre deg for at du kanskje påfører for mye produkt og ender opp med stivt eller crunchy hår. Den nyttige forstøverflasken gjør påføringen enklere, som lar deg påføre akkurat riktig mengde av produktet du trenger.

nanoil hair volume spray

Som nevnt ovenfor er Nanoil Hair Volume Enhancer en multitasker. Siden den håndterer en rekke problemer på samme tid vil denne volumboosteren spare deg tid og penger. Men hva er det egentlig du oppnår? Om du introduserer Nanoil Hair Volume Enhancer i den vanlige hårpleierutinen din vil du:

  • style og få bedre utseende hår på et enkelt steg
  • løfte røttene og derfor fremme økt fylde
  • tilføre enkelt volum til håret
  • gi riktig skadebeskyttelse
  • tilføre mer volum til hårskaftene
  • gjøre håret ditt mykere og mer glansfylt

Faktisk er det så kraftig dette hårproduktet er. Gå til nanoil.co.uk og lær mer om denne multitaskeren. Les anmeldelsene og se på bildene fra brukere som hadde muligheten til å teste ut Nanoil Hair Volume Enhancer på håret sitt. Og om du ønsker å bli ett av dem kan du bruke den offisielle Nanoil-nettsiden for å bestille den originale volumforbedreren fra Nanoil – du kan til og med kombinere dem med andre hårpleieprodukter som tilbys av merket. Lær mer: www.nanoil.no.