Hvordan utføre ansiktsmassasje?

unnamed-file.jpgMassasje er en ekstremt avslappende aktivitet, kjent for sine revitaliserende, oppstrammende og glattende effekt. Ansiktshuden din vil takke deg for slik god pleie.

Hvordan utføre massasje for glattere hud?

Ansiktshuden vår er tilbøyelig til å få rynker. Disse forårsakes og holdes ved like av ansiktsuttrykkene våre, og det er musklene rett under huden som er ansvarlig for dem. Ønsker du at ansiktet ditt skal se glatt og ungdommelig ut, bør du massere ansiktet ditt hver dag når du påfører kosmetikk, fjerner sminke eller renser ansiktet. Alt du trenger er fem minutter for å slappe av og øke blodsirkulasjonen i cellene i epidermis. Hvilken type massasje skal man velge? Det finnes mange teknikker, fra myke stryk til smertefull strekking. Men den beste massasjen er en du kan utføre i fred og ro hjemme med dine favorittprodukter.

Hvordan utføre ansiktsmassasje hjemme?

Den beste tiden for en massasje er om kvelden, rett etter sminkefjerning. Du kan utføre massasjen om morgenen for et energikick. Start med å varme opp fuktighets- eller antirynkekrem i hendene dine. Med tommelen og langfingeren begynner du å massere ansiktet ditt med sirkelbevegelser. Du bør begynne i midten og bevege deg utover og noe oppover. Ikke glem å massere huden rundt øynene – bruk øyenkrem til dette. Begynn massasjen fra den indre øyekroken og beveg deg sakte over det øvre øyelokket mot den ytre øyekroken. Beveg fingrene lands nedre øyelokk for så å avslutte massasjen ved den indre øyekroken. Massasje av pannen begynner ved å trykke mot området mellom brynene og bevege deg sakte mot tinningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *