Punktvipper – Nanolash DIY Lash Extensions – en full forvandling på et blunk!

falske vipper

Vippe-extensions hjemme var kun en drøm, frem til nå. Kvinner måtte experimentere med maskaraer, semi-permanente vippe-extensions eller falske vipper. Dessverre levde resultatene fra disse metodene ikke alltid opp til forventningene. I dag finnes den en ny løsning – punktvipper for DIY-bruk fra Nanolash.

Hvem kan gjøre DIY vippe-extensions hjemme?

Alle kvinner drømmer om et forførende blikk. For å få til det trenger du uttrykksfulle og vakkert buede øyenvipper. Dessverre har ikke moder jord vært så gavmild til oss alle på dette området.

Vipper er naturlig ganske tynne og delikate, og kan lett falle ut dersom de ikke får riktig pleie. Livssyklusen til en øyenvippe er ekstremt kort, og styling kan svekke den ytterligere.

Heldigvis har DIY Eyelash Extensions med punktvipper fra Nanolash nylig dukket opp på skjønnhetsmarkedet. Dette produktet lar deg gjøre dine egne vippe-extensions hjemme. Det er enkelt å gjette at dette er et banebrytende produkt på skjønnhetsmarkedet.

Disse ferdiglagde punktvippene for hjemmebruk har blitt laget med enhver kvinne i tankene. Kvinner som håper på, for eksempel, en midlertid endring i utseendet deres, kan velge DIY vippe-extensions. Det er også en god løsning for kvinner som ser etter en måte for å få vippe-extensions til en stor begivenhet og som ikke vil ha semi-permanente behandlinger.

DIY Lash Extensions er også en måte å eksperimentere med utseendet ditt. Du kan bytte mellom vippe-looks med punktvipper i ulike lengder og stiler for å lage drømmelooken din.

vippeextensions

Nanolash punktvipper – DIY Eyelash Extensions – hvilke typer vipper kan du kjøpe?

De luksuriøse punktvippene fra Nanolash har blitt laget med enhver kvinnes personlige behov i tankene. Produsenten har sørget for at det er mye variasjon i produktet.

En standardpakke med disse falske vippene for hjemmebruk inneholder 36 ferdiglagde punktvipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 mm. I tillegg kan kvinner velge mellom 8 forskjellige stiler.

Det finnes også et komplett vippe-extensionssett. Med dette settet får du, i tillegg til punktvippene, en bonder, en sealer, en remover og en vippe-applikator fra Nanolash. Dette nødvendige tilbehøret for å gjøre vippe-extensions hjemme kommer i beholdere på 5 ml. I tillegg kommer alle produktene med praktiske applikatorer, slik at du enkelt kan påføre dem.

vippeextensions

Hvordan sette på punktvipper hjemme?

DIY Lash Extensions er et produkt som utmerker seg med sin brukervennlighet. Selv hvis du mangler erfaring på dette området, kan du få det til. Når det gjelder de ferdiglagde punktvippene, trenger du kun å ta dem ut av pakken og velge hvilke du vil bruke når du skal sette dem på. Da må du:

  • påføre et tynt lag med bonder og vente til det blir klebrig;
  • feste punktvippene ca. 1 mm unna hårroten med applikatoren og presse dem forsiktig mot de naturlige vippene dine;
  • smelte sammen punktvippene med applikatoren, før du til slutt legger på et lag med sealer for å bli kvitt det klebrige laget.

Nøyaktig tre enkle steg er nok for å forvandle vippelooken din på mindre enn 10 minutter. En godt gjennomført behandling kan vare i opptil 5 dager, og du trenger ikke å ta av vippene før du skal legge deg.

falske øyevipper

DIY Lash Extensions – et forførende blikk rett for hånden!

Punktvipper for DIY Lash Extensions er et produkt som er verdt å vurdere når det kommer til innovasjon. Takket være dette produktet har DIY vippe-extensions blitt en realitet. Nå kan alle kvinner få langvarige vippelooks som holder i opptil 5 dager på bare 10 minutter. I tillegg er DIY Eyelash Extensions spesielle fordi de er:

  • myke;
  • holdbare;
  • stilige;
  • fleksible.

De passer perfekt til øyenformen, og bonderen fra Nanolash hjelper med å jevne ut fargen på vippene.

De ferdiglagde punktvippene lar deg utvilsomt vippelooks som ser naturlige ut og som kommer til å endre utseendet ditt fullstendig!