Topp 6 falske klyngevipper. Oppdag de beste!

Semi-permanente øyevippeforlengelser er ikke lenger et alternativ for alle kvinner. Kvinner som bryr seg om de naturlige vippene sine, ønsker ikke å belaste dem unødvendig. Derfor blir ferdiglagde klyngevipper for hjemmebruk stadig mer populære. Men hvilke produkter er verdt å legge merke til?

TOPP 6 beste Gjør-det-selv vippforlengelser – Sjekk ut vår rangering!

Det er ingen tvil om at hjemmevippforlengelser bare har vært en drøm fram til nå. Men nå har ferdiglagde klyngevipper du kan påføre selv, truffet skjønnhetsmarkedet, og du kan forandre utseendet ditt på noen minutter. Ferdiglagde vippklynger lar deg skape holdbare vipper på relativt kort tid.

Men skjønnhetsbutikkene har bokstavelig talt blitt «oversvømmet» av produkter som ikke fungerer like bra. Ikke rart at kvinner står overfor en enorm utfordring når de skal velge produkt.

Derfor har TOPP 6-rangeringen av de beste ferdiglagde klyngevippene blitt opprettet. Den er ment å hjelpe damer med å ta riktig valg.

De 6 produktene inkludert i rangeringen lar deg oppnå spektakulære resultater samtidig som de er enkle å påføre. Men husk at du kan tolke denne rangeringen som du vil. Det presenterte utvalget av klyngevipper er bare en liten anbefaling, som kan bidra til å hjelpe deg dersom du er i tvil.

TOPP 6 rangering – Gjør-det-selv klyngevipper!

Gjør-det-selv-vipper er produkter som trygt kan kalles en innovasjon. Sannsynligvis drømmer enhver kvinne om å endre utseendet sitt på noen få minutter og forføre med blikket sitt. Tidligere var denne muligheten kun mulig med hjelp fra en profesjonell skjønnhetspleier og lange timer tilbrakt i en skjønnhetssalong.

Nå kan du derimot bruke ferdiglagde klyngevipper. Alt du trenger er et speil, et vippesett etter ditt valg, og litt tålmodighet. Så lite skiller kvinner fra å få drømmevippene. Så det er på tide å oppdage de TOPP 6 beste produktene for hjemmevipp-styling!

1. Nanolash klyngevipper – Gjør-det-selv vippeforlengelser

Gjør-det-selv vippeforlengelser dukket opp på skjønnhetsmarkedet relativt nylig. Til tross for dette har de allerede klart å få en eksepsjonelt bred krets av tilhengere. Det er ferdiglagde klyngevipper du kan sette på selv, hjemme. Å påføre dem tar bare 10 minutter og innebærer bare 3 enkle trinn:

  • Påføring av binder – du må vente 30-60 sekunder til den blir tyktflytende
  • Påføring av klyngevipper omtrent 1 millimeter fra vippekanten og fusjonering av vippene med applikatoren
  • Fullføre påføringen ved å bruke forsegleren

Produsenten hevder at effektene av en enkelt påføring varer opptil 5 dager. Selv om de indikerer at gjør-det-selv vippeforlengelser er ment for engangsbruk, sier tilbakemeldinger fra brukere noe annet. Brukere av de ferdiglagde vippklyngene fra Nanolash sier at klyngevippene ikke ble deformert etter at de ble tatt av, så de kunne gjenbruke dem! Dette betyr at en eske med klyngevipper lar deg øve og sette på langt flere enn de estimerte 4 påføringene.

Interessant nok har Nanolash også sørget for å imøtekomme smakene til selv de mest kresne kundene. Gjør-det-selv vippeforlengelser kommer i 8 stiler. Dette sikrer at du kan skape både russiske volumvipper og delikate vipper for daglig bruk.

En enkelt eske inneholder 36 klyngevipper i 3 forskjellige lengder. Dessuten kan du skaffe deg et komplett sett for vippeforlengelser hjemme. Det gir, i tillegg til klyngevippene, annet tilbehør som binder, en forsegler, en fjerner fra Nanolash, i tillegg til spesielle pinsetter.

Gjør-det-selv vippeforlengelsene for å sette på hjemme ser ut til å være uslåelige. De skiller seg ut med sin lette, naturlige look og store fleksibilitet. Dessuten får du så mange som 36 klyngevipper i en eske. Det er ingen tvil om at disse klyngevippene ser best ut sammenlignet med andre produkter og gir den beste ytelsen.

De lette og myke gjør-det-selv vippeforlengelsene er et premiumprodukt. Derfor fortjener disse klyngevippene utvilsomt førsteplassen i rangeringen vår.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT er også falske vipper du kan sette på selv. Dessuten gir produsenten dristige løfter om holdbarheten og enkelheten i påføringen. Dessverre har mange brukere som allerede har testet dem, en annen erfaring.

Settet inneholder ikke bare ferdiglagde øyenvippeklynger for hjemmebruk, men også spesial-lim og annet tilbehør som skal lette prosessen med påføringen. Disse vippklyngene kjennetegnes av sin eksepsjonelle fleksibilitet, mykhet og den tynne stripen de kommer på. Dette gjør at du kan kamuflere sammenføyningene på en smart måte. Den er litt tykkere enn i tilfellet med gjør-det-selv-vippeforlengelser fra Nanolash, noe som kan gjøre påføringen litt vanskeligere og gjøre sammenføyningene litt mer synlige.

Påføringen av Ardell X-tended Wear Lash System-vippene virker litt vanskeligere enn med gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash. Du trenger litt tålmodighet og ganske mye fingerferdighet for å skape ditt beste vippeutseende.

Settet inneholder vipper i bare 2 størrelser: 12 og 14 mm. Så kvinner som foretrekker en litt mer delikat styling kan ha problemer med å velge klynger for å oppnå en helt naturlig effekt. I dette tilfellet kan disse falske vippene ende opp med å se virkelig falske ut.

Settet kommer også med en spesiell binder som kan gjøre påføringen litt lengre. I dette tilfellet avhenger imidlertid alt av etterbehandling etter påføringen. Ikke mange brukere har bekreftet at det er mulig å forlenge holdbarheten til vippene. Til sammenligning garanterer Nanolash at deres gjør-det-selv vippeforlengelser er holdbare i inntil 5 dager.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes QuickLash Startpakke er et nytt produkt fra det britiske merket. Som med de andre produktene, er det klyngevipper for å sette på selv. Ifølge produsentens påstander skal det bare ta 10-15 minutter. Du trenger ikke noe erfaring for å bruke Amor Lashes QuickLash Startpakke.

Disse gjør-det-selv-vippene er tilgjengelige i 3 lengder: 10, 12 og 14 millimeter. Du kan også velge en eske med blandede lengder. Dette gir deg absolutt flere alternativer for å style vippene dine.

Å påføre disse falske klyngevippene tar lengre tid sammenlignet med gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash. Spesielt siden du må påføre dem oftere, ettersom holdbarheten til disse vippklyngene ikke er den beste. Dette påvirker både hvor lenge vippene vil vare etter påføring, og om du kan gjenbruke dem. Her er det allerede mye tvil, da klyngevippene har en tendens til å bli deformert etter at de er tatt av.

Produsenten tilbyr forskjellige typer krøll og stiler på vippene, og dermed bør du kunne tilpasse dem til dine behov uten for mye trøbbel.

Amor Lashes QuickLash Startpakke er absolutt et produkt verdt å vurdere, selv om du ikke kan ha for høye forventninger.

4. Lilac St Intro Startpakke

På fjerdeplass i TOPP 6 rangering av klyngevipper har vi Lilac St Intro Startpakke. Igjen garanterer produsenten en rask og enkel påføring som skal vare i flere dager. Imidlertid er det ikke spesifisert nøyaktig hvor lenge klyngevippene kan brukes. Det er bare angitt at levetiden avhenger av individuelle forutsetninger og hvordan man tar vare på dem. Dette er grunnen til at Lilac St Intro Startpakke blir rangert lavere på listen.

I praksis kan dette bety at klyngevippene, når de først er påført, må fjernes allerede neste dag, sånn at hele prosessen med gjør-det-selv vippeforlengelser må startes fra scratch. Det mangler også presis informasjon om hvorvidt klyngene kan gjenbrukes. Med tanke på at det bare er 10 klyngevipper i en enkelt refill-pakke, er dette en svært relevant faktor.

Nybegynnerpakken inkluderer de nødvendige tilbehørene for påføringen, i tillegg til 30 ferdiglagde klyngevipper. De kommer i størrelser fra 8 til 18 millimeter. Kjøperen kan også velge mellom et stort antall stiler.

Vippene i Lilac St Intro Startpakke gir deg nesten ubegrensede muligheter for å style dem. Ved å bruke klynger i lengder fra 14 til 18 millimeter, kan du skape et fantastisk Russian Volume-utseende. Om du velger å bruke de korteste klyngene, kan de bare gjøre dine naturlige vipper litt tykkere.

Uten tvil er disse ferdiglagde klyngene av høy kvalitet. Imidlertid er det noen aspekter som trenger forbedring sammenlignet med gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash.

5. Velour X-tensions Kit

Neste produkt på TOPP 6-listen er Velour X-tensions Kit-vippene. Påføringen av disse klyngevippene bør ikke ta mer enn 10 minutter.

Esken inneholder vippklynger i 3 lengder: 10, 12 og 14 millimeter. Dette gjør det mulig å skape vippeutseende for enhver anledning. I tillegg er disse klyngevippene lette, men bustene er litt tykkere enn tilfellet er med gjør-det-selv vippforlengelser fra Nanolash. Dette gjør dem ikke like naturlige.

Produsenten oppgir ikke nøyaktig holdbarhet til produktet. Det angis bare at levetiden til påføringen avhenger av individuelle forutsetninger. Dermed kan det for noen brukere være 5 dager, mens påføringen for andre kan miste sitt gode utseende etter bare 3 dager. Sammenlignet med gjør-det-selv vippforlengelser fra Nanolash ser dette produktet definitivt dårligere ut.

Du bør også vite at disse klyngevippene ikke er vanntette, og du bør unngå å komme i kontakt med vann de første 24 timene etter påføringen. Likevel er Velour X-tensions Kit et produkt som fortjener oppmerksomhet. Selv om det ikke er lederen av denne rangeringen, lar de deg gjøre vippene lengre hjemme.

6. TATTI Invisi-Lash Kit

Invisi-Lash Kit er produktet som avslutter TOPP 6-listen over de beste klyngevippene for hjemmebruk.

TATTI sine ferdiglagde vippklynger inneholder ikke tilsatt latex. Dette gjør dem flotte selv for kvinner som sliter med allergier. Imidlertid er denne funksjonen standard med Nanolash-klyngene.

Invisi-Lash Kit er et produkt som vil fungere bra både for profesjonell bruk og hjemmebruk. Settet inneholder falske vipper i forskjellige lengder. Dette lar kvinner skape den stilen de ønsker. Påføringen skal bare ta noen få minutter og vare i noen dager.

Påføringen er litt vanskeligere enn med Nanolash klyngevippene, noe som er den største ulempen med produktet. Dessuten kan du ikke gjenbruke Invisi-Lash Kit-klyngene, ettersom disse falske øyenvippene er for engangsbruk.Til sammenligning, hevder alle brukerne av gjør-det-selv-vippforlengelser fra Nanolash at de kan gjenbrukes.

Topp 6 rangerte klyngevipper for hjemmebruk – oppsummering

Nå kjenner du til de 6 beste produktene for gjør-det-selv vippeforlengelser. Hver av dem har både fordeler og ulemper, som du bør være klar over.

Valg av riktig sett for vippeforlengelser kan utgjøre en stor forskjell. Ferdiglagde klyngevipper av god kvalitet kan ikke bare vare mye lenger, men også sikre en enkel påføring.

Når du velger vipper for hjemmebruk, er det viktig at du først og fremst tenker på egne preferanser og behov. Hvert produkt tilbyr forskjellige lengder eller stiler av falske vipper. Derfor bør du være oppmerksom på hvilke som vil passe øynene dine best.

Det endelige resultatet du kan oppnå er også en viktig faktor. Noen vippestiler er egnet for å skape et russisk volum-utseende, mens andre vil tillate deg en delikat og naturlig look, for daglig bruk.

TOPP 6-ranking av de beste klyngevippene for hjemmebruk er bare en liten antydning om hvilke produkter som faktisk er verdt å merke seg. Imidlertid er den endelige avgjørelsen alltid ditt personlige valg.