Vippesminke som ikke klumper seg? Disse maskaraene gir deg nettopp det!

Vippene former den vakreste rammen rundt øynene. Det er derfor enhver kvinner legger så mye inn i å velge riktig maskara for seg selv. Likevel er mange maskaraer kun eksepsjonelle i teorien. Ganske ofte ser man allerede ved første bruk at produsentens løfter ikke holder vann. Når det er sagt, hva gjør egentlig en maskara god, og hvilke produkter er verdt å prøve?

Hvilken maskara kommer til å gi deg spektakulære resultater?

Mange kvinner opplever det samme problemet når de velger maskara. Ofte viser det seg etter kjøp og første bruk at maskaraen er klumpete og gjør vippene stive og tørre. I tillegg kan mange kvinner ikke unngå at de får flekker på øyelokkene når de påfører maskara, noe som ødelegger hele resultatet.

Det viser seg at en god maskara lar deg unngå alle disse problemene. I tillegg gjør maskaraen at ingen kvinner behøver å beskymre seg for:

  • unødvendige klumper eller at maskaraen flaker av når man bruker den;
  • «panda-øyne» – produkt som flekker under øynene;
  • flekker på øyelokkene når man prøver å nå vippene i øyenkroken.

Det er uten tvil mange kvinner som leter etter en slik maskara. Men finnes den egentlig?

Topp 4 mest pålitelige maskaraer!

Ja, maskaraen som møter alle den moderne kvinnes behov finner. Samtidig må du være klar over at det kan være en vanskelig oppgave å finne disse produktene i jungelen av kosmetikk.

Derfor har vi laget en liste over de TOPP 4 beste produktene som kvinner bør sjekke ut. På tide å bli bedre kjent med dem!

1. Nanolash Maskara

Nanolash-maskaraen kommer på førsteplass på denne listen. Selvfølgelig vil mange kvinner allerede vite om dette produktet, siden det har blitt veldig populært helt siden det først dukket opp på markedet.

Nanolash-maskaraen er et produkt av beste førsteklasses kvalitet. Det viktigste er at denne maskaraen ikke flaker av eller klumper seg sammen på vippene. Dette betyr at brukere ikke behøver å beskymre seg for å få «panda-øyne». I tillegg har Nanolash-maskaraen en perfekt formet kost som er laget av silikon. Takket være denne kosten er det mulig å separere vippene presist.

Et annet viktig punkt ved denne maskaraen fra Nanolash er at den kommer i to varianter:

2. Lashcode Mascara

Lashcode sin maskara er en annen populær maskara og blant de beste vippesminkeproduktene. La oss begynne med å si at denne maskaraen gir lengre og fyldigere vipper, slik at du får tilfredsstillende resultater.

Lashcode-maskaraen er et ekstremt holdbart produkt. Det flaker ikke av i løpet av dagen. Børsten til denne maskaraen er også perfekt formet og når enkelt selv de korteste vippene i øyekroken. De som allerede har testet denne maskaraen er fornøyde med resultatene.

3. IsaDora Flashing Volume Mascara

IsaDora Flashing Volume Mascara er hovedsakelig ment for å gjøre vippene tykkere og gi dem mer volum. Det er et ganske populært produkt som også fortjener oppmerksomhet.

Det er verdt å merke seg at IsaDora Flashing Volume Mascara er et produkt med langvarig hold. Det går ikke av i løpet av dagen og flaker ikke. Det eneste problemet kan være at produktet kan flekke noe dersom det blir fuktig. Brukere sier også at børsten kan være vanskelig å bruke. Fibrene er stive og ekstremt korte. Dette betyr at man kan komme borti øyelokkene når man prøver å nå de korteste vippehårene.

4. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie Mascara er en populær maskara. Den skal ikke bare gjøre vippene lengre, men også betydelig tykkere. Men mange kvinner forteller at man ikke får tilfredsstillende resultater før man har lagt to lag med maskara. Heldigvis har ingen rapportert noen store problemer med børsten, som er ganske godt formet og lar deg style vippene dine uten klumper.

Holdbarheten til maskaraen viser seg imidlertid å være et stort problem. Brukere indikerer at de har opplevd at maskaraen flaker av allerede etter noen timer. De rapporterer også å ha fått «panda-øyne» på regnværsdager.

Maskarasammenligning oppsummering

Den beste maskaraen skal møte alle forventningene til den moderne kvinnen. For øyeblikket ser det ut til at Nanolash sin maskara er det beste valget, siden den helt klart overgår konkurransen.

Husk at den rette maskaraen kan gjøre vippesminke til en sann glede og vil gi deg ønskede resultater. Derfor er det utrolig viktig å gjøre det rette valget.