Hjemmelagde måter å erstatte tørrsjampo på

Tørrsjampo finnes i mange kvinners hjem takket være Batiste, merket som gjorde dette produktet populært. Vi kjøper tørrsjampo fordi det er en rask måte å få tilbake friskheten til håret vårt når vi ikke har tid til eller er tom for vanlig sjampo. Nødhjelp virker ikke alltid – hva gjør du når du er tom for tørrsjampo eller håret ikke liker det? Vi skal fortelle deg hva du kan bruke for å erstatte tørrsjampo.t-oslash-rrsjampo.jpg

Hvorda fungerer tørrsjamppo?

Den viktigste jobben til tørrsjampo er å friske opp hår som er litt fett. Det fungerer fordi ingrediensene i tørrsjampo absorberer fuktighet og overflødig talg, i tillegg til å gi en effekt av matt hodebunn. For effektivt å erstatte tørrsjampo må du finne produkter som gjør denne jobben.

Babypudder

Den mest populære erstatningen for tørrsjampo er babypudder. Det inneholder talk som absorberer fuktighet og ikke gir hudirritasjoner, på grunn av de delikate, lindrende ingrediensene det består av. Babypudder gir håret en subtil duft, og gir dermed ordentlig forfriskning.

Bambuspudder

Et produkt med lignende egenskaper er bambuspudder, som også er svært bra for å absorbere fuktighet og gi en matt effekt. Men i dette tilfellet er det ingen distinkt duft, og den inneholder lite sink (standard i babyprodukter). Pudderet kan berikes med silke, som har svært god innflytelse på håret.

Urtepulver fra India

Tilsvarende tørrsjampo er indisk urtepulver, som har mange egenskaper i tillegg til å friske opp en fet hodebunn. Den kan akselerere hårvekst, eliminere hårtap og forebygge grå hår. Uansett finner man ikke indisk urtepulver i hver husholdning, og lukten passer ikke smaken til alle.

Potetstivelse (+ kakao)

For å finne et motsvar til tørrsjampo kan du også se i kjøkkenskapet ditt. Potetstivelse (eller maisstivelse) er også svært effektivt når det gjelder å absorbere fuktighet og olje, og er definitivt det billigste alternativet. Brunetter kan blande potetstivelse med kakao for et mørkere, forfriskende produkt, slik at det ikke synes så godt i håret. Kakao har lignende egenskaper som potetstivelse og lukter herlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *