Invisibobble. Er dette den beste hårstrikken?

Eiere av langt og tykt hår kan endelig puste lettet ut. De trenger ikke å bekymre seg for flisete tupper, krøllete striper eller statisk hår. Hvorfor? Fordi til å hjelpe å tøyle dette kommer Invisibobble inn i bildet.

Hva er så spesielt med denne – som det ser ut – vanlige hårstrikken? Vel, Invisibobble skader ikke håret slik andre hårstrikk gjør. Invisibobble gjør ikke at håret brekker eller krøller seg, det er vannfast og varig, forårsaler ikke hodepine (slik vanlige hårstrikk gjør når det er for stramt), det er antiallergisk, forårsaker ikke flisete tupper og kan brukes av alle kvinner uansett hårtype. Utseendet og materialet Invisibobble er laget av har også stor betydning. Hårstrikken ligner på en telefonledning eller fjær. Den lages av et materiale som ligner plast. Takket være disse to kvalitetene verken skader eller svekker den håret. Den kan lett tas på og av; den hjelper til med å lage nesten hvilken som helst frisyre.invisibobble.jpg

Invisibobble har to kolleksjoner hårstrikk: permanent og inspirert av verdensomspennende reiser («Around The World»). I førstnevnte finner vi svarte, hvite, transparente, brune, rosa, oransje, gule og blå hårstrikk. I den andre finner vi: lyseoransje Silky Season, den blå Universal Blue, mørkerøde Burgundy Dream og mørkegrå Letter From Grey. Invisibobble koster rundt 5 pund, og du finner tre hårstrikk per boks. Det koster lite når vi tar varigheten i betraktning.

Er Invisibobble virkelig så bra? Ja og nei. Ja, fordi den er skånsom mot håret, og skader ikke lokker eller tupper. Nei, fordi fint hår sklir ut, og når man trener holder ikke frisyren seg. Dessuten er ikke et hårstrikk av plast passende for alle anledninger (teater) eller alle typer klær (elegant).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *