Alt du trenger å vite om TCA – Colouring Oil

tca.jpgDennis Bernard er et profesjonelt merke hårstylingprodukter, som blant annet tilbyr Powertools-kolleksjonen, og blant disse er TCA – Colouring Oil. Hvordan fungerer TCA Dennis Bernard? Hvilke ingredienser er i The Color Accelerator-formelen? Du finner litt informasjon om dette produktet under.

Hva er TCA?

TCA-dråper er et produkt som brukes i farging og striping, og strekker seg tilbake til 80-tallet, når egenskapene ble oppdaget. The Color Accelerator, som navnet tilsier, akselererer farging, og tillater at tiden fargen bruker på å virke, uansett hvilket merke produktet er fra, reduseres med opptil 70%! TCA-olje har mange flere egenskaper – bevarer hårfargen i håret, eliminerer effekten av farge som blekner og etterlater seg silkeglatt hår.

Hva inneholder TCA?

Fargende TCA-dråper er et innovativt produkt fra Dennis Bernard, og egenskapene baseres på tre aktive ingredienser:

  • mineralolje, gir fuktighet og næring og gjør håret glansfullt;
  • jojobaolje, beholder vann i håret, gir næring og mykner hodebunnen;
  • vitamin E, en antioksidant som beskytter hårcellene mot skade.

Komplekset av to naturlige oljer og vitaminer er den beste kombinasjonen for hår som i løpet av (og rett etter) fargingen trenger ekstra fuktighet, næring og beskyttelse mot eksterne faktorer . The Color Accelerator har positiv innflytelse på fargens effekt – den utsetter hårets aldringsprosess, begrenser skade og hårtap.

Hvordan virker TCA?

TCA Dennis Bernard er en formel som senker dekomponeringen av hydrogenperoksid dypt i hårets struktur. Antioksidantene i TCA-oljen støtter fargemolekylene under fargingen. The Color Accelerator virker også positivt på hydrogen, som destabiliseres under fargeprosessen, noe som kan ha negativ innflytelse på fargingen. Stabilisering av hydrogenet i fargen gir bedre resultat.

TCA-oljen har kompleks virkning:

  • Korter ned fargetiden med omtrent 2/3 av den fulle tiden.
  • Begrenser blekning av fargen med omtrent 95%.
  • Akselererer blekning/farging.
  • Etterlater seg silkeglatt hår.
  • Forbedrer hårets fall og kvalitet.
  • Gir fuktighet til cellene i hodebunn og hår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *