Kevin Murphy DOO.OVER Dry Powder Finishing Hairspray

Pudderhårsprayen fra Kevin Murphy øker volum og holder effektivt håret, og er en ekte nyhet. DOO.OVER Hairspray er basert på eksotiske ingredienser, som tapioca, patchouliolje og ekstrakt fra Virginian Cedar Wood. Er den store mengden penger vi må betale for hårsprayen fra Kevin Murphy fulgt av gode egenskaper?

Merket Kevin Murphy tilbyr et bredt utvalg produkter for profesjonell hårpleie, som brukes av hårstylister som jobber i moteverdenen. Alt er fordi Kevin Murphy som hårstylist var svært skuffet over kvaliteten på hårproduktene som ble brukt i bransjen. Han bestemte seg for at han ville skape en produktserie med lett tekstur, men som samtidig var effektiv og sterk. Det er akkurat som merkets nyeste produkt – Powder Hairspray DOO.OVER.kevin-murphy.jpg

Kevin Murphy Hairspray ble skapt på en base av balanserte og fornybare vegetabilske ingredienser. Akkurat som alle andre produkter fra Kevin Murphy inneholder ikke denne sulfater, parabener eller andre skadelige stoffer, og produktet var ikke testet på dyr. Til tross for den høye prisen er DOO.OVER ofte brukt innen hårstyling, fordi den er fullstendig trygg for hårets struktur.

Egenskapene til hårsprayen fra Kevin Murphy er basert på tre grunnleggende ingredienser. Den første er tapioca, som synlig mykgjør håret og sikrer at det får en silkefinish. Bruk av pudderteknologien i DOO.OVER Hairspray fra Kevin Murphy gjør at hydrofil tapioca gir håret volum i tillegg til å fjerne overflødig fett, altså fungerer likt som en tørrsjampo.

Flere ingredienser er silica fra ekstrakt fra Virginian Cedar Wood og patchouli-olje. Virginian Cedar gjør håret mer elastisk, glansfullt og lettere å style. Men patchouli bremser aldringsprosessene til hår og hodebunn, stimulerer cellereparasjon og har antiseptiske egenskaper, noe som gjør Kevin Murphy Hairspray til et svært nærende produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *