6 måter å resirkulere strømpebukser

Strømpebukser er en av de delene av garderoben vår som vi kaster etter en gangs bruk. Ikke så rart, for vi kan ikke ha på strømpebukser med hull en gang til. Men det kan være verdt å være kreative og unngå å kaste bort strømpebukser ved å kaste dem. La oss introdusere deg for 6 måter å bruke gamle strømpebukser på.

1. Strømpebukser som glasspusser

Materialet som strømpebukser lages av har den egenskapen at det ikke etterlater seg lo. Brukte strømpebukser er flotte å bruke til å pusse vindu og speil (ikke bruk det til å vaske dem, fordi de ikke absorberer vann særlig godt). Strømpebukser etterlater seg ikke flekker.

2. Strømpebukser som skopusser

Når det gjelder sko kan man bruke strømpebukser til det samme som ble nevnt over. En bit brukt strømpebukse er svært godt for å pusse sko, som etter å ha polert og pusset dem har den ufeilbarlige glansen.str-oslash-mpebukser.jpg

3. Strømpebukser som hjelp til å lete etter mistede øreringer

Alle vet hvor vanskelig det er å finne en ørering, pins, ring eller lite objekt som har falt ned på teppet. Alt du må gjøre er å plassere en avklipt fot fra en strømpebukse på støvsugerrøret og sikre den med en gummistrikk. Alt du trenger å gjøre er å støvsuge teppet i det området du tror det du har mistet er. Det vil suges inn, men stoppes av strømpebuksefilteret.

4. Strømpebukser som løkpose

Løk trenger kontinuerlig tilstrømming av frisk luft for ikke å miste egenskapene sine. Du kan legge løk i hvert av bena, og huske å knytte en knute etter hver løk. Slike poser kan du for eksempel henge i kjøkkenskapet og klippe ut enkeltløk når du trenger det.

5. Strømpebukse som støvfanger

Alle vet hvor vanskelig det er å samle opp støv fra vanskelige steder som under skap og kjøleskap. Brukte strømpebukser er flotte til å samle støv og skitt, og kan dermed lett brukes til husvasken. Rull strømpebuksen til en ball og fest den med en gummistrikk til for eksempel et kosteskaft, en pinne eller en lang linjal.

6. Strømpebukser som en måte å rense hårbørsten

Jeg tror ikke det finnes en eneste person som faktisk liker å rense hårbørsten. For å unngå å måtte ta ut hår og skitt fra mellom bustene på børsten kan du bruke en bit brukt strømpebukse. I riktig størrelse kan du plassere dette på riktig sted på busten og bare dytte materialet gjennom. Etter at børsten har blitt skitten, tar du bare av strømpebuksen sammen med all skitten.

Dette er ikke det eneste man kan bruke strømpebukser til. Som sagt lærer nød naken kvinne å spinne, og kreativiteten våkner i det minst forventede øyeblikket. Du ønsker kanskje å ha et par brukte strømpebukser liggende i tilfelle du får behov for dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *