Rene Furterer Karité – Hårpleie for svært tørt og skadet hår

Våren 2016 bringer mange muligheter innen pleie av kropp og hår. Et produkt som dukker opp ganske ofte fra produsentene etter vinteren er hårmaske. Det er en virkelig effektiv måte å gjenoppbygge et sunt og vakkert utseende i håret. Årets nyhet i denne kategorien er den intensive, regenerative hårmasken Karité fra Rene Furterer Paris.rene-furterer.jpg

Ikonisk hårregenerering

Hårmaske med det intensivt regenererende Karité-smøret er et ikonisk produkt fra Rene Furterer som hadde sine glansdager på 50-tallet som et av de beste nærende produktene for blondt hår i Marilyn Monroes stil. Hår som det, farget og stylet ganske mye, trenger dyp næring og regenerering.

Den moderne Karité-masken fra Rene Furterer er et produkt som er skapt for svært tørt og skadet hår, men det kan brukes for alle hårtyper som trenger regenerering. Den intensivt regenererende Karité-masken reparerer skadet hår og består av flotte nærende og fuktighetsgivende egenskaper.

Kraften til afrikanske ingredienser

Karité hårmaske er et produkt fra Rene Furterer som er basert på 100% naturlige ingredienser, noe som bekreftes av ECOCERT. Produktets base er hovedsakelig Karité Ethical Shea butter – en ingrediens som skaffes i Afrika med tradisjonelle metoder. Masken er beriket med verdifull Quince pektin, Cimentrio® og forskjønnende ingredienser. Produktets duft har essens av appelsinblomst som gjør at håret dufter flott.

Den unike kombinasjonen av Karité-smør, Cimentrio®-formel, Quince pektin og andre ingredienser gir umiddelbar mykhet og glans. Tørre hårfibre blir regenerert, og den intensivt regenererende masken fra Rene Furterer sikrer beskyttelsen. Karité-masken gjør børsting lettere, gir mykhet og gjør håret glansfull og vakkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *