Den beste håroljen? Endelig er Nanoil her!

Irreplaceable hår olje Nanoil“Dette hårpleieproduktet virker ikke”

“Det gjør håret mitt mattere”

“Jeg kan ikke se noen forskjell”

“Dette produktet gjør håret mitt dehydrert”

“Dette produktet tynger ned håret mitt”

“Jeg har brukt det i fire uker nå, og håret mitt ser fortsatt kjedelig ut”

Har du sagt noen av disse setningene, betyr det at du ikke har funnet riktig hårpleie ennå (akkurat som de fleste kvinner). Alle kvinner vet av erfaring at det ikke er lett. Hver av oss er forskjellige og har forskjellige behov når det gjelder hårpleie. De fleste selskaper som selger hårprodukter ser ut til å ignorere dette faktum.

I mellomtiden bør valg av riktig pleie starte med å avgjøre det viktigste kriteriet: hva (og hvorfor) håret vårt liker. Hårets porøsitet er denne type kriterie. Det kjennetegner tilstanden og utseendet til frisyren vår. Du sjekker om håret er sunt eller veldig skadet ved å identifisere hårets porøsitet. Det er ikke vanskelig å gjøre fordi utseendet og formen til håret ofte lar oss avgjøre porøsiteten ordentlig.

Hårets porøsitet – hvorfor er det så viktig?

Hårets porøsitet – med enkle ord – er avgjort av størrelsen på mellomrommene mellom hårstammen og skjellaget. Skadet hår har svært oppreiste skjellag (kalt hår med høy porøsitet). Hår med lav porøsitet har et skjellag som ligger tett til hårstammen. Denne hårtypen ser sunt og tykt ut, og motsetter seg faktisk skade eller dehydrering, men er svært lett å tynge ned slikt hår eller forstyrre hodebunnen.

Porøsitet påvirker utseendet til frisyren vår samt hvordan håret vårt reagerer på hårpleie. Stresset hår med reist skjellag trenger forskjellige stoffer enn hår med lav porøsitet og lukket skjellag.

Nanoil hårolje – hvorfor er det den beste?

Nanoil hårolje tilfredsstiller behovene til hår av alle porøsiteter. Det er et innovativt produkt som er tilgjengelig i 3 versjoner. Hver av dem passer for forskjellige hårtyper.

Listen over ingredienser inkludererriktig matchede naturlige oljer som med hell har blitt brukt for reparasjon og beskyttelse av håret i mange år. Naturlige oljer er laget med partikler av forskjellige størrelser, derfor er de ideelt matchet til skjellagets tilstand. Det er grunnen til at Nanoil hårolje har den beste balansen av oljer som passer alle typer porøsitet.Du vil bli gledelig overrasket over mengden oljer som er inkludert i hver versjon. Bortsette fra dyrebare oljer i mettede og umettede fettsyrer, inneholder Nanoil hårolje innovative, naturlige ingredienser som beskytter, forskjønner og reparerer skade på hårets overflate i tillegg til å bidra til raskere hårvekst og økt volum(et unikt kerastim- og baicapilkompleks stimulerer hårsekkene, derfor vil vi kunne få glede av nye hår, såkalte babyhår, hvis vi oljer håret og hodebunnen jevnlig).

Beste olje for hår - Nanoil

Hvordan ser hver versjon av Nanoil hårolje?

Du må matche Nanoil hårolje til hårtypen din. Det er ikke komplisert. Vanligvis er alt du må gjøre å ta en nærmere kikk på frisyren din.

Tykt, stivt, manglende volum, fett hår: velg Nanoil for hår med lav porøsitet.

Det vil hjelpe på styling, beskytte mot skade, skånsomt løfte røttene, forbedre volumet, forbedre hårets utseende ved å gi mykhet. Takket være Nanoil hårolje, vil håret ditt bli tykkere, vokse raskere mens hodebunnen ikke lenger vil være fet.

Medium volum og tykkelse, har en tendens til å bli dehydrert (spesielt tuppene), overdrevent krusethet, blir ofte matt, begynner å falle ut: velg Nanoil for hår med medium porøsitet.

Denne versjonen av Nanoil inneholder så mange som seks høykvalitets naturlige oljer og kompleks av pleiende ingredienser (silke og vitamin A og E) og stoffer som stimulerer hårvekst og øke volum (kerastim og baicapil). Nanoil hårolje gjør umiddelbart håret vakrere ved å øke glans og elastisitet. Det sikrer riktig fuktighetsnivå, gjøre styling lettere, reparerer, styrker og beskytter håret fra rot til tupp. Jevnlig oljing av hodebunnen med Nanoil etterlater seg en sunn og ren hodebunn. Det forsterker også hårsekkene og forbedrer arbeidet deres.

Ekstremt dehydrert hår, skadet på grunn av farging og bleking, porøst, ømfintlig, glansløst: velg Nanoil for hår med høy porøsitet.

Nanoil for skadet hår (med høy porøsitet) gir kompleks pleie, styrke og reparasjon. Nanoil vil gjenoppbygge keratinstrukturen til håret og gjenopprette vitalitet og helse. Nanoil for hår med høy porøsitet består av seks høyt rangerte eksotiske oljer. Partiklene deres passer perfekt mellom reiste skjellag.

Hvordan bruke Nanoil hårolje?

En av de udiskutable fordelene ved Nanoil er det faktum at hver av de tre versjonene kan brukes på en rekke måter , avhengig av hva håret ditt trenger. Oljen fungerer som en gjenoppbyggende og dypt reparerende håreliksir i tillegg til som et forskjønnende og glansøkende serum. Den vil hjelpe deg å temme og style frisyren din, beskytte mot krusethet og varmestyling. Oljen inneholder solbeskyttelse, så sollys vil ikke være noe problem. Hver versjon kan også brukes som et serum for flisete tupper, som en leave-in balsam eller en man skyller ut, i tillegg til yndlingshårmasken din. Endeløse påføringsmetoder – en luksus som ikke noe annet hårpleieprodukt kan gi deg. Nanoil er et must-have på badet ditt! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *