ELSEVE Magical power of essential oils sjampo

L’oreal Paris møter forventningene til kvinner som har problemer med svært tørt og vilt hår. Elseve Magical Power of Essential Oils er en serie produkter som skal regenerere håret og gi fuktighet og næring til hår og hodebunn på en omfattende måte. Seriens grunnprodukt er hårpleiesjampoen.elseve.jpg

Hvordan virker Magical Power of Essential Oils?

Produsenten forsikrer om at hemmeligheten bak ordentlig hårpleie er å gi næring til håret med de seks omfattende blomsteroljene som er patentert i L’oreals laboratorier – kamomille, lin, solsikke, lotusblomst, tahitisk gardenia og rose. Den nærende sjampoen fra L’oreal kombinerer alle egenskapene til de vegetabilske ekstraktene, som skal virke på seks forskjellige måter.

  1. Intensiv næring til hårcellene nourishing, takket være kamomilleoljen.
  2. Dyp fuktighet til håret, takket være linoljen.
  3. Gjenoppbygging av en sunn glød, takket være solsikkeoljen.
  4. Næring og beskyttelse av fibrene, takket være lotusblomsten.
  5. Eliminering av problemet med tørt hår, takket være gardeniaoljen.
  6. Fleksibilitet og utglatting, takket være roseoljen.

Hvilken virkning får man av å bruke Elseve-sjampoen?

Elseve Magical Power of Essential Oils har en oljete tekstur og er ravfarget. Den forventes å virke omfattende på hvert av problemene til skadet hår. Den effektive formelen gir virkning fra første bruk, og selv en liten mengde produkt er nok for å gi håret sin nye look – det er glattere, mer silkeaktig, fullt av glans og lys.

Innholdet med seks blomsteroljer i Magical Power of Essential Oils-serien fra L’oreal Paris har flerdimensjonal effekt på håret. Utenom helse og vitalitet sikrer den også at det er bedre å jobbe med håret. Etter å ha brukt den nærende sjampoen fra serien, er håret enklere å jobbe med, gir ikke problemer ved børsting, og er synlig vakrere.

For best virkning bør du prøve 3-stegsritualet for å gi næring til svært tørt hår – bruk Elseve Magical Power of Essential Oils sjampo, og deretter balsam og eliksir fra samme serie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *