TOPP 3 øyenbrynsgeler du må vite om [våre favoritter]

Foretrekker du naturlig definerte eller tøffe øyenbryn? Uansett hvordan du vil style brynene dine, har vi laget en rangering av de topp tre beste øyenbrynsgelene som gjør den daglige øyenbrynsstylingen din enkel og gøy.

beste brynsgeleer

Et presist og langvarig produkt er essensielt for perfekt formede øyenbryn. Møt våre favoritter!

TOPP 3 ØYENBRYNSGELER

1# NANOBROW Lamination Gel – øyenbryn styling gel

nanobrow lamination gel

Dette er vinneren. Den børster, styler og fikserer brynene hele dagen. Den definerer øyenbrynshårene skånsomt og bringer frem deres naturlige skjønnhet på et blunk. Den gir effekten av laminerte bryn i hele 24 timer. Tror du det er alt? Dette er bare begynnelsen! Nanobrow Lamination Gel kombinerer styling og øyenbrynspleie i ett. Alt dette takket være den næringsgivende lakseroljen som gir dyp pleie og fuktighet, samt regenererer brynene slik at de ser vakre ut selv uten sminke. Den fargede øyenbrynsgelen finnes i fire nyanser, inkludert en klar versjon. Du kan fritt kombinere dem og lage spektakulære looks for enhver anledning. Den praktiske spiralbørsten i silikon gjør påføringen mye enklere. Den presise børsten separerer øyenbrynene og lar dem se plettfrie ut i timevis. Nanobrow Styling Gel er ekstremt holdbar og presis: Den former og temmer selv de mest ustyrlige øyenbrynene, samtidig som den styrker og beskytter hårene mot skader. Den gir effekten av de vakkert stylede og formede øyenbrynene du alltid har drømt om på et blunk. Den dekker brynene dine med en nydelig farge, kamuflerer tomrom og tynne flekker, i tillegg til at den gir ansiktet ditt dimensjon. Style øyenbrynene dine raskt og enkelt med Nanobrow!

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden nanobrow.no

2# GIVENCHY Mister Brow Groom

Denne klare øyenbrynsgelen temmer brynene på et blunk for å gi dem en naturlig look som varer dagen lang. Mister Brow Groom gir brynene unikt volum og gjør at de tåler styling bedre. Den raskt-tørkende og pleiende formelen med pro-vitamin B5 gir brynene dine næring og fuktighet, slik at de alltid ser flotte ut. Den riktig formede spiralbørsten gjør den enkel å påføre og er ekstremt presis. Den sikrer at brynene dine rammes vakkert inn og gir langvarige resultater helt uten innsats! Formelen er klumpfri og etterlater ingen rester, slik at du får effekten av naturlig formede øyenbryn hele dagen. Produktet fungerer godt på egenhånd eller i kombinasjon med andre øyenbrynsprodukter.

3# TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Denne ekstremt tykke øyenbrynsgelen gir et naturlig resultat. Brow Wig former, tykner og definerer brynene slik at de alltid ser helt fenomenale ut. Formelen, som inneholder gel-fibre, gir maksimalt volum og definisjon. Disse avanserte fibrene klistrer seg til huden og hårene og fyller slik ut tomrom, samtidig som det gir øyenbrynene mer definisjon. Den avanserte teknologien kombinert med rike pigmenter gir naturlig farge og utrolig volum, selv når brynene dine er tynne og smale. TOO FACED-merket handler om å fremheve din naturlige skjønnhet og sjarm.

Hvordan påføre øyenbrynsgel?

Det er ikke vanskelig i det hele tatt! Alt du trenger er rett produkt. Bare åpne opp gelen og påfør det på brynene dine med den praktiske spiralbørsten. Du kan bruke den fargede versjonen først, og så bruke den klare over for å fiksere den komplette looken. Selv hvis du ikke er en proff på øyenbrynsstyling kan du raskt bli en!