Alteya Organics – Den dyreste organiske oljen fra Rosa Damascena

aletya-organics.jpgEgenskapene til essensielle oljer settes nok en gang mer og mer pris på, og roseolje blir populært igjen. Den dyreste organiske oljen produseres av Rosa Damascena, som dyrkes i Rosenes Dal i Bulgaria. Alteya Orgamics er et merke som spesialiserer seg i essensielle oljer fra roser, og er ledende innen kultiveringen av Rosa Damascena.

Hvorfor Aletya Organics?

Det er et merke som skiller seg ut med den høye kvaliteten på produktene sine. Takket være avanserte laboratorier, økologisk kultivering med den riktige biodynamikken med planter, patentert destillering og sertifisert produksjon er denne organiske oljen fra Alteya Organics et produkt av høyeste kvalitet, og prisen forteller alt.

Hvorfor Rosa Damascena-olje?

Rose Otto Oil, altså olje utvunnet fra Rosa Damascena fra bulgarsk kultivering, er en av de dyreste oljene i verden. Dette er på grunn av at du for å utvinne en dråpe trenger 2000 blomster, og for 2,2lb olje behøves 8818lb roser. Alteya Organics sikrer at deres essensielle olje ikke har noen utløpsdato, og dens egenskaper forblir nøyaktig de samme selv tiår etter utvinning. Den kan også brukes av alle hudtyper og alle andre (til og med småbarn).

Hvilke egenskaper har den essensielle oljen fra Rosa Damascena Otto?

Hovedsaklig er det medisinsk olje som eliminerer nesten alle hudproblemer – fra akne via inflammasjoner (f.eks. eksem), til foryngende egenskaper. Alteya Organics olje er den mest verdifulle oljen innen kosmetikk. Den har ikke bare medisinske og nærende egenskaper, men også aromaterapeutiske, og kan til og med spises.

De viktigste fordelene ved Rosa Damascena essential oil fra Alteya Organics:

  • antioksidant-egenskaper (foryngende),
  • medisinske egenskaper (regenerering og reparasjon av huden),
  • elastiske egenskaper (glattere rynker),
  • anti-inflammatoriske egenskaper (leger eksem og akne),
  • normaliserer kjertler,
  • reduserer arr, strekkmerker og misfarginger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *