Temperatursprayen fra NANOIL: Pleie & Varmebeskyttelse i Ett produkt

Vet du hva erkefienden til håret vårt er? Høye temperaturer. Hva kan du gjøre for å forhindre at varmen svir gjennom hårstråene? Den beste og enkleste måten å få til dette på er ved å strekke seg etter temperatursprayen fra Nanoil – en varmebeskytter som er beriket med silkeproteiner. Faktisk har Nanoil klart å kombinere 100% varmebeskyttelse med dyp nærende effekt i et produkt. Se hva Nanoil Heat Protectant Spray er i stand til!

Nanoil varmebeskyttende spray

Høye temperaturer og hår

Det bør nevnes helt fra starten av at høye temperaturer er ekstremt skadelig for håret – det er åpenbart. Uansett hva produsentene av hårfønere, rette- og krølltanger forteller eller lover er den smertefulle sannheten at håret ditt blir tørrere, mattere og mer skadd jo høyere temperaturene blir. Hvordan skjer dette?

Varmestyling:

  • fjerner fuktighet fra håret, som gjør det tørt.
  • ødelegger keratinforbindelsene inni håret, som gjør det sprøtt.
  • det er sannsynlig at hårstråene brennes, dehydreres og blir ugjenopprettelig skadet.

Det er nettopp derfor varmebeskyttelse er så viktig. Hvilke produkter bør du velge for å hjelpe deg å forebygge mot negative konsekvenser av varmestyling?

Varmebeskyttende spray

Om du lurer på hva som er den beste formen for varmebeskyttelse kan du ta en titt på sprayer. Disse produktene er superlettvektige så de ikke flater ut håret (merk: noen sprayer kan gjøre håret flatt, spesielt om de inneholder oljer, så sjekk ingredienslisten) og er utrolig enkle å bruke. For å beskytte håret ditt mot høye temperaturer trenger du bare å spraye produktet inn… og det var det! Du kan gå videre til tørking, retting og styling med en gang.

Naturligvis er det best å unngå varmestyling fullstendig. Heldigvis er det slik at et bra varmebeskyttende sprayprodukt kan la deg arrangere håret i vakre frisyrer uten at du forårsaker noen som helst form for skade på det når du bruker hårføneren eller rettetangen.

Nanoil Heat Protectant Spray

Om du velger en varmebeskyttende spray utviklet av Nanoil eksponerer du håret for den beste varmebeskyttende behandlingen som finnes. Denne vannbaserte formuleringen skaper et usynlig og vektløst beskyttende skjold over hårstråene som frastøter temperaturer på opp til 220 grader Celcius. Det blir enda bedre når du finner ut at det samme produktet også styrker og reparerer håret. Dette betyr at du gjør håret mer motstandsdyktig for skader. Tross alt er det vanskeligere å skade det om håret er sunt og sterkt.

Nanoils temperaturbeskyttende spray:

  • beskytter håret mot negative konsekvenser av høye temperaturer.
  • bekjemper problemer med tørt hår.
  • reduserer krusing og statisk elektrisitet.
  • gjør håret mykere og lettere å børste.
  • forsterker fargen og glansen.

varmebeskyttende spray for hår Nanoil

Hva er hemmeligheten bak temperatursprayen fra Nanoil?

Naturligvis ville ikke dette brilliante produktet vært i stand til å beskytte og nære håret ditt om det ikke var formulert med de riktige og mest nøye utvalgte ingrediensene. Nanoil Heat Protectant Spray består av ingredienser av topp kvalitet, som er ganske sjeldent for varmebeskyttende sprayer. De fleste slike produkter er proppfulle av alkoholer, kunstige ingredienser og konserveringsmidler, men dette gjelder ikke for Nanoils varmebeskytter. Selv om det finnes enkelte silikoner i produktet er de enkle å fjerne fra håret under vask. Andre ingredienser som silkeproteiner gir glatt og glansfylt hår. Sammen temmer disse ingrediensene uregjerlige hårlokker og øker hårets motstandsdyktighet ovenfor angriperne utenfra når det trengs. I tillegg til dette er Nanoil Heat Protectant Spray også beriket med vitamin E, som er kjent som «ungdomsvitaminet». Det er litt av en formulering, eller hva?

Hva betyr dette for deg som bruker? Det betyr at Nanoil Heat Protectant Spray ikke bare beskytter mot varmeskader som utgjør en vanlig del av varmestylingsregimet, den tilfører også næring og får håret til å se synlig bedre ut. Det er nettopp derfor temperatursprayen fra Nanoil er verdt å kjøpe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *