Nanobrow Shape Maskara – Mer Presisjon Enn Med Noe Annet Brynprodukt

Pene og polerte bryn er basen for feilfri sminke. Tross alt er de den perfekte rammen for øynene og ansiktene våre. Nanobrow Shape Maskara er et brynprodukt som lar deg skape de mest fantastiske formene på sekunder!

Med dette holdbare og presise brynformings-produktet kan selv kvinner som ikke er flinke med brynsminke, ta kontroll over rotete bryn. Nanobrow øyenbrynsmaskaraen er den raskeste måten å forme øyenbrynene på, og holde dem feilfrie hele dagen.

Nanobrow Shape Maskara – laget for deg

En forming-og-farging øyenbrynmaskara med hår-balsam av silika. Den gir næring og revitaliserer øyenbrynshårene, samt etterlater brynene feilfrie med et sateng-utseende. Med dette produktet ser brynsminken alltid fantastisk ut, og tar kun få sekunder.

NANOBROW øyenbrynsformende maskara fungerer godt for alle typer øyenbrynshår. Det vil være din nye favoritt uansett om du har tykt og bustete hår, eller tynne og hullete bryn. Dette produktet kamuflerer raskt sparsomme områder slik at du kan nyte voluminøse og perfekt definerte bryn hele dagen.

24 timer med fantastisk brynsminke

Nanobrow Shape Maskara holder brynene på plass i 24 timer, og skaper vakre effekter. Kvinner elsker produktet for den utrolige presisjonen, uanstrengte påføringen, naturlige utseende og fantastiske nyanser, og selvsagt for wow-effekten til sminken.

Maskaraen kommer i tre ulike nyanser: 

  • Lys Brun 
  • Brun 
  • Svart 

Velg den beste nyansen for din skjønnhetstype og… lag den flotteste brynstilen!

Nanobrow Shape Mascara

Tilgjengelig i fargene:

Denne brynforsterkeren er feilfri – den er laget for enkel sminke og glamorøse bryn. Med NANOBROW kan du gjøre brynene dine akkurat slik du vil, og beholde drømme brynsstilen hele dagen.

Den spesiallagde presisjonsbørsten legger produktet på selv de korteste hårene. Den dekker hvert hår enkelt med en satengfarge, fyller brynene og skaper suveren definisjon. Den lette maskaraen gir presisjon og komfort fordi den ikke gir klumper.

Maskara for tykke og tynne bryn

Nanobrow Shape Maskara er et strålende valg uansett hvordan brynene dine er. Den vil temme og forme buene dine og sørge for at du får en polert bryn-look hele dagen. Silikaen styrker og gir næring til brynrøttene. Øyenbrynene ser fantastiske ut selv om du ikke bruker sminke.

Produktet garanterer maksimal øyenbrynsvolum og fylde. Sminke trenger ikke ta mye tid. Fra nå av kan du gjøre brynene dine raskt og enkelt.

Nanobrow Shape Maskara – slik bruker du den

  1. Åpne NANOBROW maskaratuben og gre gjennom hårene med start fra innsiden, nær nesen.
  2. Børst gjennom brynene fra fremsiden til halen på brynet, og fyll dem med en nydelig farge.
  3. Legg litt mer produkt på brynets ende for å få naturlige buer.
  4. Når maskaraen har tørket, kan du legge til ett eller flere lag for økt volum.

Ferdig! Nyt nå fantastisk formede bryn hele dagen. Lag din drømmesminke for bryn. Se hvor enkelt det er å bestille produkter fra Nanobrow butikken på nanobrow.no

Bli kjent med all sminken fra utvalget – kombiner dem, bytt dem, bruk dem etter preferanser og anledning.

Brynprodukter er mer presise enn noen gang før!