Klorane Reflets Blonds – Camomile Line for Hair Highlight

Det første produktet fra Klorane var en kamomillesjampo, som på dette tidspunktet allerede var en legende. Den var brukt av mange mennesker og anbefalt som det beste renseproduktet. Honningteksturen og blomsterduften til sjampoen er nå tilbake i helt ny form som bringer tilbake minner fra tiår tilbake.

Kamomille – legendarisk aktiv ingrediens

Den legendariske aktive ingrediensen til Klorane-sjampoen er kamomille, som har vært brukt av merket i produksjon i mer enn 50 år. Den er et symbol på merket nesten fra begynnelsen av deres eksistens, men det er ikke den mest populære kamomillevarianten. Klorane-laboratoriene valgte ut sin egen – Matricaria Recutita, en kamomille med svært høyt innhold av apigenin, som kultiveres i Egypt. Den har et ekstremt høyt innhold av naturlige fargestoffer som ikke trenger inn i hårstrukturen, men slår seg til ro på overflaten. Manglende inngripen i hårstrukturen gir en effekt av naturlige striper for blondt hår og gylne reflekser for mørkere hår.klorane.jpg

Klorane – blekingsritual for enhver nyanse

Kloraneprodukter med naturlig kamomille er helt naturlig kosmetikk. De inneholder ikke silikon, parabener eller andre skadelige ingredienser, og formelen er fullstendig biologisk nedbrytbar. Disse produktene forstyrrer ikke hårstrukturen og er kun basert på naturlige ingredienser, og dette er grunnen til at de er så trygge og anbefales selv for barn.

Klorane kamomillesjampo

Det første produktet skapt av Klorane var en blekesjampo. I dag kan vi finne den mer moderne versjonen i butikkene – Klorane Reflets Blonde for hår fra blondt til lysebrunt. Blekesjampoen har den samme honningteksturen og lukter som honning og blomster. Kloranesjampoen er en eksepsjonelt delikat base for hårvask som er beriket med ingredienser som gir glans og gjør børsting lettere.

Klorane kamomillebalsam

Klorane ga også ut hårbalsam for lettere børsting, næring, mykhet, glans og lyse reflekser. Kloranebalsam er også basert på kamomilleekstrakt, og etter noen få gangers bruk blir håret naturlig bleket. Klorane Reflets Blond balsam har kremete tekstur og absorberes bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *