Ansiktsserum mot Rødhet – Hvilket er best? Topprangerte produkter for Sprengte Blodkar her!

Rosaceaplaget hud har tendens til å «bli sint» og oversensitiv ved å reagere på alt fra varme drikker til sterk mat. Er det mulig å bli kvitt problemene? Så klart er det det! De riktige hudpleieproduktene spiller en viktig rolle, og her er serum veien til suksess. Se over de topprangerte ansiktsserumene mot rødhet og velg det som passer best for din hud!

Hvordan fungerer rosaceaplaget hud?

Denne hudtypen er ekstremt sensitiv ovenfor alle værforandringer. Den lider når den eksponeres for varme, kulde, airconditioning, tørr luft eller plutselige temperaturforandringer. Rødskjær er vanlig. Lang soleksponering eller solsenger anbefales ikke. I tillegg til de røde kinnene er huden ofte dekket av et vev av edderkoppaktige blodårer, som rett og slett er sprengte blodkar nær overflaten av huden. Om huden din har tendens til å utvikle sprengte blodkar og rødskjær vil du måtte velge de riktige produktene, spesielt et serum fordi det penetrerer inn i dermisen og styrker svake blodkar. Vi skal fortelle deg hvilke av dem som fungerer best.

De beste ansiktsserumene mot rødhet for rosaceaplaget hud: beskrivelser og brukeranmeldelser

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Et rødhetsreduserende serum fra Nanoil fortjener toppkarakter. Dette eksepsjonelle produktet følger i en stor flaske til en god pris og består av fantastiske ingredienser. Det mottar femstjernersrangering fra brukerne og anbefales ofte som et fantastisk multitaskende serum for rosaceaplaget hud. Det gjør underverker for sensitiv hud på grunn av en blanding av herlige botaniske ekstrakter fra kastanje, sypresskjegler og linden – disse lindrer alle typer irritasjoner og rødhet, lukker blodkarveggene, styrker dem og forebygger mot sprengte blodkar. Nanoilserumet sikrer huden så den ikke tar skade av eksterne forhold. I tillegg til dette forebygger serumet mot for tidlig rynkedannelse og jevner ut hudtonen, som holder ansiktet vakkert, sunt og ungt.

mer informasjon: www.nanoil.no

Nanoil Anti-Redness Face Serum anmeldelser 

Serumet mottar gode tilbakemeldinger for prisen, størrelsen og konsistensen, men formuleringen og effekten er det beste ved produktet. Ifølge flere fornøyde brukere forbedrer det huden fra første bruk.

Exuviance Antiredness Calming Serum

Dette er et dyrt produkt for rosaceaplaget hud, men det inneholder gode ingredienser og er enkelt og lettvektig i bruk. Serumet inneholder enkelte plantebaserte ingredienser, som for eksempel kastanjeekstrakt, som er avgjørende for å styrke svake blodkar. I tillegg inneholder Exuviance-serumet alger, hvit te og lakrisekstrakt, som tilfører fuktighet og næring. I tillegg finner du koffein, peptider og sink som øker hudens barriereevne og lindrer inflammasjoner i huden. Om du bruker serumet regelmessig vil det forskjønne overfølsom hud og forhindre at edderkoppårene dukker opp igjen.

Exuviance Antiredness Calming Serum Anmeldelser

Exuviance-serumet mottar ganske gode tilbakemeldinger på grunn av den unike sammensetningen av ingredienser og de pleiende stoffene som styrker overfølsom hud, da disse fungerer på mange nivåer.

PCA Skin Anti-Redness Serum

PCA-serumet er en flott løsning for rødskjær i ansiktet, inflammasjoner og irritasjon. Det lindrer huden og fjerner ubehag, og passer derfor for sensitiv, irritert og allergisk hud. PCA Skin Anti-Redness Serum er et ganske populært valg for rødsprengte hudtyper. Det er ganske dyrt for en flaske på 30 ml, men har en glatt konsistens som gjør at produktet ikke forårsaker kviser eller overbelastning av sensitiv hud. Du kan bruke produktet enten morgen eller kveld før fuktighetskrem. Produktet inneholder lindrende og fuktighetsgivende ekstrakter fra alger og kaperekstrakt, som roer ned rødskjæret.

PCA Skin Anti-Redness Serum Anmeldelser

PCA Skin Anti-Redness Serum mottar ganske gode anmeldelser fordi det er eksperten innen redusering av rødskjær. Det tilfører effektiv fuktighet og fungerer flott til bruk om sommer og vinter når huden lider ekstra mye pga. varme, kulde eller sentralvarme.

REN Evercalm Anti-Redness Serum

Dette ansiktsserumet mot rødhet er laget for å redusere inflammasjon og motvirke tegn på aldring. Det fungerer ved å minimalisere irritasjoner og vedvarende rødskjær. Den kremaktige konsistensen får produktet til å skille seg ut, men det er en faktor som gjør at enkelte brukere dropper å påføre serumet om morgenen. Formuleringen inneholder en fuktighetsgivende og næringsrik algeekstrakt, pluss antialdrende vitamin E, melkeproteiner, rosmarin og arnica-ekstrakter. Naturlige oljer (solsikke- og sojaolje, blant annet) i formuleringen gjør konsistensen ganske tung derimot; dette kan føre til en fettete glans.

REN Evercalm Anti-redness Serum Anmeldelser

Brukerne liker dette lindrende serumet. De bruker det vanligvis som en del av kveldsrutinen for å unngå å ødelegge sminken med det fete, oljete produktet.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

Et lettvektig serum som er enkelt å bruke og laget for rosaceaplaget, overfølsom, sensitiv og rødsprengt hud. Det er i stand til å lindre svie og rødskjær raskt og motvirker ytteligere irritasjoner fordi produktet gjør huden mer motstandsdyktig ovenfor ulike miljøfaktorer. Hyaluronsyren er hovedingrediensen, som tilfører fuktighet og ungdommelig glød. Kamomille- og arnicaekstraktene lindrer huden og lukker blodkarene.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum Anmeldelser

MURAD-serumet får gode tilbakemeldinger fordi det er effektivt på å lindre huden og tilfører i tillegg optimalt med fuktighet. Fordi det er lettvektig i konsistensen kan serumet også brukes under sminke.