Dairy Fun – en badekolleksjon fra Delia

Originale dufter, iøynefallende farger, næringsgivende badekosmetikk – det er det som skjuler seg bak den nye Dairy Fun-kolleksjonen fra Delia. Denne kolleksjonen tilbyr skrubber, smør og kremer, salt, gelé og badebomber, men også håndkrem. Dairy Fun er en Milk-Fruit-versjon av de aromatiske, nærende produktene i svært spesiell innpakning, som keramikkrukker og mugger.delia.jpg

Milk-Fruit bath av Dairy Fun

Dairy Fun er en kolleksjon skjønnhetsprodukter beregnet på bad, og er beriket med naturlige mineraler og nærende ingredienser. Den har forfriskende, rensende men også avslappende effekt. Alt takket være de ekstraordinære aromaene som tilbys av Delia Cosmetics. Blant det de tilbyr finner vi dufter av: yoghurt, melk og honning, kokosnøtt, sjokolade eller frukt (fristende blåbær, aromatisk jordbær eller intens fersken). Et bredt utvalg av dufter lar deg fylle rommet med din favorittlukt fra Dairy Fun, som har en avslappende effekt. Delia Cosmetics forandrer et vanlig bad til en stund med avslapning, og ditt valgte produkt vil aktivt gi fuktighet til og berike huden din med nærende ingredienser.

Dairy Funs andre liv

Delia Cosmetics er en økoprodusent, som støtter det med å «gi nytt liv til innpakningen». Kosmetikk fra den nyeste Dairy Fun-kolleksjonen ble pakket i originale keramikkrukker og mugger. Alle kan hjelpe miljøet og ikke kaste mer innpakning som ikke kan gjenvinnes. Delia foreslår et kreativitetsspill – kjøp ditt favorittprodukt fra Dairy Fun og forandre en tom krukke til en vase, penneholder eller en interessant dekorasjon på hyllen. Keramikkrukker med badesalt kan bli holdere for bomullspads, hårstrikk eller… godteri! Delia Cosmetics beskytter aktivt miljøet, og takket være det fortjener de oppmerksomheten til de som elsker aromatiske og nærende bad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *