Hårmaske med keratin fra Nanoil. Designet for håret ditt!

keratin hårmasker Nanoil

Utvilsomt har du allerede hørt om keratin og stoffets lange liste med fordeler for håret. Det gjør håret blankt og virker styrkende, men mest av alt reverserer det skade på hårstråene. Det bør ikke komme som noen overraskelse av Nanoil Keratin Hair Mask er en HIT blant skjønnhetsbloggere over hele verden. Å ha vakkert og sunt hår er tross alt et skjønnhetsmål for mange kvinner, og når du har lest denne artikkelen vet du hvordan du oppnår dette!

Den enorme populariteten til Nanoils skjønnhetsprodukter var enkel å forutse. Dette er et merke vi forelsket oss i for deres fantastiske håroljer designet for alle tre porøsitetsnivårt, som har ført til at skjønnhetsrutinen man utfører hjemme ble hevet til et nytt nivå. I dag inkluderer utvalget til Nanoil flere hårbrukter, som for eksempel bifasebalsam, micellærsjampo og hårmasker – og blant disse er det keratinhårmasken som har vunnet hjertene til mange sjkønnhetsbloggere. Vil den vinne hjertet ditt også?

Nanoil Keratin Hair Mask. Det beste av det beste!

Det er på tide å møte stjernen i denne artikkelen – keratinhårmasken fra Nanoil. Dette er et eksepsjonelt elegant produkt som gjør seg utmerket i ethvert bad. Utseendet er ikke det viktigste, så klart, for en hårmaske som skal reparere trenger en rik komposisjon. Når det kommer til Nanoil Keratin Hair Mask, er ingrediensene nøye utvalgt og av høyeste kvalitet, og ekspertene bekrefter at dette produktet har en velutviklet sammensetning. Nøkkelingrediensen, som åpenbart er keratin, er kombinert med andre nøye utvalgte ingredienser som hjelper deg må å vinne kampen for vakkert hår, hvilket gjør den til den beste hårmasken for skadet hår. Hvis håret ditt er problematisk – skjørt, splittet, tørt og utsatt for sakde – og du så langt ikke har funnet riktig kosmetisk produkt til å fikse dette, så er keratinhårmasken fra Nanoil perfekt for deg.

Hvilke ingredienser er Nanoil hårmaske for skadet hår laget av?

Hemmeligheten bak maskens effekt ligger i oppskriften, så klart. Dette er et lettvektig pleiende produkt som ikke tynger håret og som leverer essensielle næringsstoffer nøyaktig der de trengs mest, nemlig dypt inne i håret. Høy kvalitet er det viktigste ved Nanoil Keratin Hair Mask, og derfor er listen med ingredienser kort. Hovedingrediensene som leverer ønsket effekt er:

 • KERATIN – protein som reparerer skade på håret
 • PANTHENOL – provitamin B5 som tilfører fuktighet, nærer og pleier
 • LETTVEKTIGE SILIKONER – gjør håret glatt og gir beskyttelse

Effekt og resultat av å bruke Nanoil Keratin Hair Mask

Den minimalistiske oppskriften gir god effekt. Forbrukere anbefaler at Nanoil Keratin Hair Mask virker bedre enn forventet, og definitivt skiller seg fra sine konkurrenter fordi den:

 • Reparerer skadet hår fra innsiden
 • Styrker de indre strukturene på håret
 • Glatter ut håret og motvirker krusete hår
 • Nærer, gjenoppliver og tilfører fuktighet
 • Gir beskyttelse mot UV, ekstreme temperaturer, etc
 • Gir liv til håret igjen

Det som er viktig, er at Nanoil Keratin Hair Mask virker fra første bruk, og gir glatte hårstrå som er lette å børste. Tørking og styling blir en lek når håret motstår krusning, floker og statisk elektrisitet. Masken gjenoppretter glans og gjør fargen skinnende klar. Ved hver bruk gjør masken håret sterkere og vakrere. I tillegg til alt dette, beskytter det håret mot skade.

Anmeldelsene av Nanoil Keratin Hair Mak er entusiastiske!

De viser at én god hårmaske er nok, ikke bare til å reparere skadet hår, men også til å opprettholde passende nivå av fuktighet og næring i håret, og sikre at hårstråene holder seg lenge.

Hvordan bruker man Nanoil Keratin Hair Mask? Det er enkelt!

Alle de fantastiske virkningene kan oppnås i dag, helt uten å dra til frisøren. Du kan bytte ut kostbare behandlinger som brasiliansk hårretting med jevnlig bruk av en keratinhårmaske. Hvordan bruker man produktet riktig?

Nanoil Keratin Hair Mask skal brukes etter sjampo. Du kan tilpasse behandlingen til dine behov ved å justere hyppigheten av bruk – du kan gjøre det daglig eller to-tre ganger i uken. Start med å vaske håret, skyll ut sjampoen, og klapp deretter håret delvis tørt med et håndkle. Påfør Nanoil-masken på delvis våte hårstrå, fra røttene til tuppene. La masken virke i omtrent 15 minutter. Om ønskelig kan du pakke inn hodet i et varmt håndle (øker absorbsjon). Til slutt skyller du håret, tørker det og styler det som vanlig.

Man bruker alle hårmasker fra Nanoil på samme måte. Om du ønsker å prøve noe annet enn hårreparasjon med keratin, kan du også prøve:

 • Nanoil Argan Hair ask – hårmaske beriket med arganolje
 • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – hårmaske beriket med silke
 • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – hårmaske med kull
 • Nanoil Algae Hair Mask – hårmaske med sjøalger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *