Nanoil. Er den den beste hårbalsamen med flytende silke?

Flytende silke er et av nøklene bak suksessfull hårpleie. Mange kvinner prøver å gni det inn i håret sitt, men flytende silke som brukes alene vil aldri kunne gi deg like mye som en god balsam kan. Men hvilken hårbalsam er topprangert?

beste hårbalsam med flytende silke Nanoil

Den tofasede balsamen fra Nanoil beriket med flytende silke har nå satt standarden som et av de bestselgende hårpleieproduktene på markedet. Fortsett å lese for å lære om hvordan denne fjærlette behandlingen fungerer.

Nanoil hårbalsam med flytende silke | FANTASTISK TOFASET HÅRPLEIEPRODUKT

Det er uten tvil superenkelt å bruke Nanoil sin tofasede hårbalsam fordi den ikke trenger å vaskes ut. Du kan påføre produktet på null komma niks: bare finn flasken, rist den og spray langs lengdene av håret med balsamen. De små silkeproteinene gjør en fantastisk jobb: de vil umiddelbart glatte ut og tilføre glans i håret, som forbedrer utseendet på håret og styrker det dag for dag.

Tofasede balsamer er eksepsjonelle produkter som kombinerer kraften bak lettvektige og raskt penetrerende næringsstoffer med utseendeforbedrende og beskyttende stoffer. Den blandede vann/oljeteksturen lar balsamen levere bedre resultater svært effektivt.

Nanoil hårbalsam med flytende silke | HVA SLAGS HÅRTYPER ER DEN MENT FOR?

Denne balsamen beriket med flytende silke markedsføres for tørt, stivt og matt hår som har tendens til å være vanskelig. Slikt hår kan virkelig trenge den ekstra porsjonen proteiner flytende silke tilbyr for å styrke, nære og forskjønne.

Balsamen med flytende silke lansert av Nanoil er en skånsom, men samtidig dypt reparerende spray som er i stand til å penetrere dypt inni hårskaftene for å levere næringsstoffer akkurat der de trengs mest. Med dette produktet vil du oppnå glansfylt, mykt og temmet hår på et øyeblikk. Visste du at silke også er perfekt for å opprettholde fargen i fargebehandlet hår? Bortsett fra dette, virker det som at den er en god behandling for tynt og skjørt hår. Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner er uten tvil perfekt for alle hårtyper. 

Nanoil hårbalsam med flytende silke | INGREDIENSER

I tillegg til flytende silke, som gjør håret nydelig og som forbedrer fuktighetsnivåene, inneholder denne hårbalsamen fra Nanoil også hveteproteiner som er ansvarlige for å rekonstruere skadde hårstrukturer. En annen nøkkelingrediens er pantenol, som også gjør håret mykt og som tilfører volum i hårrøttene. Sist men ikke minst er Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner formulert med stoffer som beskytter hårstråene mot ekstreme temperaturer og UV-stråling.

Nanoil hårbalsam med flytende silke | RESULTATER

  • Mykt hår
  • Enkel børsting, hårfargen holder lengre.
  • Beskyttelse mot UV-stråling og andre utenforliggende risikofaktorer.
  • Forbedret motstandsdyktighet og elastisitet i håret.
  • Aldri mer statisk eller flokete hår.

Nanoil hårbalsam med flytende silke | FORDELER FOR HÅRET

Det tar kun ett bruk av Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner for å merke at håret ser fantastisk ut, er deilig å ta på og nydelig mykt. Siden hårlokkene ikke lenger blir statiske, blir det mye lettere å frisere håret slik du ønsker. Håret blir endelig enklere å style og floker seg ikke til. Etter et par uker er det åpenbart at håret har blitt synlig sterkere. Det ser mye bedre ut – selv fargen virker dypere og mer intens.

hårbalsam med flytende silke Nanoil

Nanoil hårbalsam med flytende silke | HVOR KAN DEN KJØPES?

Originale Nanoil hårpleieprodukter venter på deg på den offisielle Nanoil e-butikken. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere blir prisen per produkt – selv leveringen er gratis. Gå til [nanoil.no] og se hele produktserien til hår, ansikt og kropp. Utvid det personlige arsenalet ditt med flere silkebaserte hårpleieprodukter ved å velge silkesjampoen og silkehårmasken fra Nanoil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *