Guerlain: Super Aqua Creme

Vi vet alle at huden vår regenereres og hviler om natten, akkurat som hele kroppen. Det er grunnen til at vi, før vi legger oss, bør gi huden vår alle de nødvendige nærende ingrediensene. Det er best å gjøre dette ved å ta på riktig kosmetikk. Et slikt produkt er antirynkekremen Super Aqua Creme fra Guerlain.

Super Aqua Creme fra Guerlain er utformet for å pleie voksen hud som har de første tegn på aldring, og er dehydrert og tørr. Den bør påføres om kvelden, på tørr hud etter at sminken er fjernet. Påfør en liten mengde produkt på det midtre området av ansiktet, og fordel det utover til sidene. Kremen bør klappes inn med fingertuppene i sirkelbevegelser. Du kan i tillegg massere ansiktet for å booste blodomløpet i epidermiscellene og stramme opp huden.super-aqua-creme.jpg

Hvordan virker Super Aqua Creme fra Guerlain?

Hydrering har en viktig rolle i de dype hudlagene. Dette er hvor gjenoppbyggingen av epidermis og cellene begynner. Sikrer vi et visst nivå med hydrering kan vi utsette rynker, misfarginger og andre skjønnhetsfeil. Folk med dype rynker og sol- og aldersflekker som er vanskelige å bli kvitt kan også prøve Super Aqua Creme. Men de må være tålmodige, for i deres tilfelle vil ikke produktet gi øyeblikkelige resultater. Først kan de observere glød, utglatting og hydrering, og så blir rynkene mindre og epidermis gjenoppbygget.

Super Aqua Creme fra Guerlain har en delikat blomsterduft av rose, jasmin og Ylang Ylang. Produktet inneholder få såkalt tettende stoffer som kan forårsake hudormer, i tillegg til Xanthan-gummi og alkohol. Disse ingrediensene kan føre til irritasjon hos mennesker med sensitiv hud; de kan også være dårlig for folk med allergier eller hudsykdommer. Heldigvis er det også naturlige, lindrende og fuktighetsgivende stoffer i Super Aqua Creme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *