Ser du Etter et bra Keratinbasert Hårprodukt? Se de 7 Beste Keratinberikede Maskene!

Du leter etter en keratinmaske, så da er du sikkert misfornøyd med måten håret ditt ser ut på. En bra maske vil virkelig hjelpe deg å ta kontroll over de vanskelige hårstråene dine. Før du bryter sammen over tanken på hvor håpløst håret ditt er, bør du prøve ut keratin av toppkvalitet. Ikke ring frisøren din for å be dem klippe de knusktørre tuppene dine enda. For øyeblikket kan de beste hårmaskene gi samme effekt som på frisørsalongene, virkelig. Reparer håret ditt hjemmefra ved å bruke et av de beste keratinmaskene!

Hva er keratin?

Keratin kan kalles for et eksepsjonelt protein som er i stand til å gjenoppbygge skadet hår. Det er derfor det anses å være et hårrekonstruerende stoff, og det er derfor en ingrediens som er svært verdsatt og mye brukt i hårpleieprodukter. Visste du at håret ditt for det meste består av keratin? Om håret ditt blir svakere må du balansere keratinnivåene i det.

Effekten av keratin på håret

Keratin av god kvalitet fungerer både på innside og utside av hårstråets overflate. Det reparerer skader ved å fylle inn tomrommene i hårfibrene.

Keratin glatter ut håret, øker glansen, lukker hårfibre, beskytter mot skader og motvirker fuktighetstap. Effekten er ikke bare sunt og motstandsdyktig hår, det blir også både vakkert og glansfylt.

Hvordan vet du at du har en god keratinhårmaske i hendene dine?

Du vet det sikkert allerede: når det kommer til reparasjon av skadet hår, finnes det ikke noe bedre måte å gjøre det på enn ved å bruke en maske. Et bra keratinprodukt er grunnlaget for all god hårpleie. Helst bør produktet inneholde større mengder keratin, og ikke proppes fullt av mange ulike stoffer som kan føre til lavere konsentrasjoner av det nødvendige proteinet. I tillegg må effektive behandlinger brukes riktig: «mirakelkurerende» tominuttsmasker er ikke nok. Et produkt trenger minst femten minutter for å virkelig nære håret i dybden. La oss gå gjennom de beste keratinhårmaskene!

Oppsummering av de 7 Beste Keratinbaserte Hårmaskene

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Størrelse: 300 ml

Produkt nettside: www.nanoil.no

Effekter: REPARASJON, REVITALISERING, STYRKING, INTENSIV FORSKJØNNENDE EFFEKT

Nanoils keratinmaske er et brilliant produkt som får skadet hår til å se vakkert ut igjen. Det virker fra aller første bruk og gir deg alt som gikk tapt tilbake: glans, mykhet og motstandsdyktighet. Perfekt hårfrisyre på 20 minutter? Denne masken gjør at stylingrutinen din går lett som en plett. Den forskjønnende effekten er ikke den eneste fordelen derimot. Produktet reparerer også mikroskader og gjenoppbygger håret ved å fylle det opp med nødvendige aminosyrer. Nanoil Keratin Hair Mask gir fantastisk pleiende effekt og gjør at håret ser nydelig ut.

Hovedkomponenter: En nøyaktig mengde keratin er hemmeligheten bak sunt hår. Nanoil inneholder flytende keratin som når inn i de dypeste hårlagene både raskt og enkelt, som holder håret i perfekt tilstand, styrker og reparerer skader. Pantenol er en ideell kombinasjon for keratinet fordi det får det til å virke mer intensivt, forsterker reparasjonsprosessen, øker fuktighetsnivåene og tilfører elastisitet og utrolig glans.

Anmeldelser: Mange anmeldere forteller at Nanoil Keratin Hair Mask er den eneste bemerkelsesverdige keratinbehandlingen til hjemmebruk. Den gjør håret bedre «raskt som en svint», som definitivt er det vi vil ha, spesielt når håret ikke ser bra ut. Regelmessig påføring lar masken styrke håret, reparerer innenforliggende skader og forebygger mot videre skade. Håret blir sterkere takket være keratinet av toppkvalitet, og du vil se ut som du har fått keratinbehandlingen fra frisørsalongen.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Størrelse: 200 ml

Effekter: REPARASJON, STYRKING

En kremet maske som inneholder plantebasert keratin og som fungerer veldig bra, men det lille produktet koster definitivt for mye… Phytokeratinemasken er tykk, og derfor passer den best for tørt, skadet hår. Den tilfører fuktighet og glattgjør selv svært tørt hår. Ingrediensene nærer dypere hårlag for å forbedre tilstanden på håret. Masken gjør styling og børsting enklere.

Hovedkomponenter: Masken er basert på plantekeratin som inneholder flere aminosyrer og som imiterer naturlig keratin som finnes i menneskehår. De nærer håret og fyller inn porøse tomrom. Masken inneholder også nærende sapotesmør og baobabolje, som legger seg i et tynt lag over håret for å beskytte det, motvirke vanntap og sørge for at det ikke tørker ut. Flere aminosyrer gjør at tørt hår blir mer motstandsdyktig mot skader.

Anmeldelser: Masken fungerer bra, spesielt på svært skadet hår. Dessverre koster den mye, og varer ikke lenge. Det er derfor den får blandede tilbakemeldinger på anmeldelsene.

3. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Størrelse: 150 ml

Effekter: BESKYTTELSE, NÆRING, FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT

Wellamasken nærer og tilfører fuktighet til svakt hår, som gjør det sterkere og mer glansfylt – jojobaoljen balanserer oljeproduksjonen og forbedrer motstandsdyktigheten til håret mens mandeloljen motvirker svært tørt hår. Keratinet styrker håret, motvirker skader og forebygger mot krusing.

Anmeldelser: Wella SP-masken mottar positive tilbakemeldinger på grunn av pleiende effekt for skadet, tørt hår. Den koster for mye og varer ikke lenge, som skremmer mange av kundene vekk. Uansett er det et ganske populært valg på grunn av de gode tilsetningsstoffene.

4. LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Størrelse: 210 ml

Effekter: BESKYTTELSE, REPARASJON

Masken reparerer og styrker håret litt. Den forbedrer tilstanden på håret om den brukes regelmessig. Om du føler at håret ditt blir svakere, kan masken fra Lanza være et bra valg. Det er synd at den er dyr og ikke varer særlig lenge.

Hovedkomponenter: Lanzamasken inneholder et spesielt kompleks av aminosyrer som sørger for reparasjon. Formuleringen er beriket med acaifruktekstrakt, abyssinsk olje og kaffebønneekstrakt. Alle komponentene er ment å stimulere reparasjon, motvirke skader og få håret til å bli sunnere.

Anmeldelser: Masken fungerer kjempebra, men brukerne forteller at den fungerte best når den kombineres med andre produkter fra Lanza.

5. DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX

Størrelse: 200 ml

Effekter: REPARASJON, BESKYTTELSE

Dette produktet er ikke budsjettvennlig, men mange som sliter med skadet hår velger det. Duolifemasken er laget for ekstremt skadet, tørt og slapt-utseende hår.

Hovedkomponenter: Pantenol, guavabladekstrakt, kjerringrokk, neslebladekstrakt, keratin, sheasmør, kokosolje, bringebærekstrakt… Listen virker lovende! Duolifemasken tilfører intens næring, fuktighet og beskyttelse mot skade. Selv om formuleringen består av mange ingredienser, er konsentrasjonen av keratin ganske lav. Derimot har den bra effekt på håret likevel og er derfor ganske populær.

Anmeldelser: Masken viser seg å fungere bra for sprøtt, svakt hår. Brukere liker de plantebaserte ingrediensene, men prisen gjør ofte at de unngår å kjøpe produktet på nytt.

6. OYSTER CUTINOL KERATIN MASK

Størrelse: 500 ml

Effekter: STYRKENDE, FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT

En stor størrelse og bra pris gjør masken fra Oyster Cutinol populær. Den fungerer best om den kombineres med andre produkter fra Oyster-merket, og anbefales å brukes som tredje steg i en styrkende behandlingsrutine for svakt, tynt hår. Fordi den motvirker statisk hår er den veldig bra å bruke om vinteren.

Hovedkomponenter: Keratin, som forbedrer hårfibrene, er kombinert med sesamolje, olivenolje, henna og brahmiekstrakt. Den Ayurvediske blandingen av ingredienser gir gode fordeler og tilfører fuktighet ved å etterlate et glatt lag på hårstråets overflate for å beskytte tørt og skadet hår.

Anmeldelser: Masken mottar blandede tilbakemeldinger. Mange anmeldere liker den på grunn av den store størrelsen og den bra prisen, mens andre klager over at den tynger ned tynt hår og ikke fungerer for alle hårtyper. De som har utrolig skadet hår er derimot fornøyde.

7. L’BIOTICA INTENSIVE REPAIR KERATIN MASK

Størrelse: 200 ml

Effekter: FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT, REPARASJON

Denne masken er designet for skadet hår som har tendens til å splitte seg og knekke av. Den fungerer også bra for veldig tørt hår som er stivt og vanskelig å style. Effektene tar lang tid på å dukke opp, men om du er tålmodig nok og bruker masken regelmessig vil håret blit sunnere og se bedre ut, det er sikkert.

Hovedkomponenter: Masken inneholder keratin, som penetrerer inn i de dypeste lagene av håret for å reparere skader, og amarantfrøekstrakt som gjør håret mykere og glattere. L’biotica-masken er beriket med ceramider som klistrer hårfibrene sammen.

Anmeldelser: Denne masken selger veldig bra. Den lave prisen er det som tiltrekker kundene, det er helt sikkert. Dessverre betyr den lave prisen at du får ganske lav kvalitet også. Om du satser på rask reparasjon og den beste pleiende behandlingen, bør du nok prøve et annet produkt.