LED-masker. Hvilke fordeler får huden av LED-lysterapi?

Kjendiser har falt for LED-lysansiktsmasker. LED-terapi mot akne øker i popularitet. Vil du vite egenskapene til LED-lys og hvilke fordeler det har for huden? Les videre.

Det finnes uten tvil mange måter å bekjempe akne og andre typer hudsykdommer. Mange får hjelp av spesialister og tar hudprosedyrer. Andre vil beholde hudens skjønnhet ved hjelp av hjemmebehandlinger og metoder. I dag kan vi kombinere begge metoder og prøve hjemmeterapi med LED-lys. Alt du trenger er å velge en LED-maske av høy kvalitet.

LED-lys innen dermatologi

Hudproblemer krever svært ofte innovative løsninger. Huden vår trenger riktig stimuli for å regenereres og styrkes, slik som mildt LED-lys som jobber med de dypeste delene av huden.

LED-lamper har blitt brukt innen dermatologi lenge, men det er først i det siste at vi har begynt å lure på egenskapene til LED-lys. Vi har begynt å avsløre de voksende mulighetene innen behandling av akne, fotoaldring, fjerning av pigmentflekker og strekkmerker, rensing av porer, raskere sårheling, kurering av inflammasjoner og til og med lindring av depresjonssymptomer. Sjekk andre måter LED-lys virker på.

Hvilke egenskaper har LED-lys?

 1. Det forbedrer behandling av forskjellige typer akne.
 2. Det stimulerer cellefornyelse, forynger og reparerer.
 3. Det helbreder hudinflammasjon.
 4. Det forminsker strekkmerker, rynker og pigmentflekker.
 5. Det lindrer symptomer på psoreasis og forkjølelsessår.
 6. Det øker hudens fuktighet og næring.
 7. Det stimulerer til raskere hårvekst og forhindrer hårtap.
 8. Det eliminerer grå og sunken hud.
 9. Det fjerner mørke sirkler og hovenhet under øynene.
 10. Det reduserer forstyrret hudpigmentering.

Hvordan virker lysterapien på huden?

Vi må begynne med det faktum at LED-lys er et monokromatisk lys med forskjellige farger (forskjellige bølgelengder). Hvis vi retter det mot huden når det hver eneste celle og overfører energi der uten å varme opp eller irritere. Vi får forskjellig effekt avhengig av lengden på bølgen som LED-lampen utstråler.

Hva skjer med energien som cellene absorberer fra lyset. Den brukes til reparasjonsprosesser som resulterer i celler som fornyer seg raskt, forbedret blodsirkulasjon, næring og fuktighet, økt kollagensyntese, sterkere, glattere og glødende hud. Kroppens naturlige motstand mot interne og eksterne skadefaktorer forbedres.

LED-lys. Farger som helbreder

Virkningen fra LED-lys gir tallrike fordeler. Men disse fordelene avhenger av fargen på LED-lyset vi velger. Huden kan bli eksponert for mange farger, og hver av disse virker på en litt forskjellig måte. Hvordan?

 • Rødt LED-lys – virker for det meste i dybden og stimulerer kollagenproduksjon og forbedrer cellefornyelsen, og derfor brukes det til antialdringsbehandlinger.
 • Blått LED-lys – trenger like dypt inn i huden, bekjemper bakterier, lindrer irritasjoner og rødhet så det passer for behandling mot akne.
 • Gult LED-lys – forbedrer arbeidet til nerve- og lymfesystemene, og kan derfor brukes til avslapningsterapi.
 • Grønt LED-lys – gjør at epidermis repareres raskere, lyser opp og gir elastisitet, og derfor er det vanlig i antirynketerapi.

Hjemmebehandling med LED-lys

Det faktum at du kan utføre vellykket LED-lysterapi hjemme er trolig den største fordelen. Det er trygt, så det krever ikke en skjønnhetspleiers kunnskap og erfaring. Den forårsaker ikke brent hud selv om vi påvirker huden med lyset lenger enn det anbefales i brosjyren. Uansett får mange kvinner LED-lysbehandling utført på skjønnhetssalongen fordi det koster en del å kjøpe innretningen. Men nå nylig dukket det opp en rimelig løsning – ansiktsmasker med LED-lys.

Ansiktsmasker for LED-lysterapi

Når det gjelder design minner den om en teatermaske, siden den vanligvis er tilgjengelig i hvitt. Den kommer med en kabel; innsiden er utstyrt med hundrevis av LED-dioder som kan utstråle lys med forskjellige bølgelengder. Selv om det kan se ganske creepy ut etter at man har tatt den på og startet den, er resultatene spektakulære. LED-lysterapi utført regelmessig og over flere uker er nok til å kunne se en oppgradering i hudens tilstand.

Det er veldig lett å bruke LED-lysmasker:

 1. Før vi tar på masken renser vi ansiktshuden grundig.
 2. Vi sitter komfortabelt og tar masken på.
 3. Vi slår på masken og venter til den slår seg av etter 10 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *