Hvordan påføre sheet-masker steg for steg?

Sheet-masker gir mange fordeler til huden. Bortsett fra å øke vannivået gir de huden ingredienser som er essensielle for å fylle på med lipider i den naturlige lipidbarrieren. Hvilke andre fordeler gir sheet-masker og hvordan påfører man dem steg for steg?

Sheet-masker – fordeler

I tillegg til at de gir fuktighet og lar aktive ingredienser absorberes raskt, har sheet-masker mange andre fordeler. For det første er de uten sidestykke for reiser og før et stort arrangement. En effektiv SOS for huden i sommerferien eller et øyeblikk før en viktig feiring. Takket være sheet-masker får huden tilbake sitt sunne og glødende utseende. Du trenger ikke blande ingrediensene selv, så masken passer å bruke rett etter at du har tatt den ut av pakken. Dessuten drypper den ikke av ansiktet, gnir ut klærne eller krever rensing. Det er dette som gjør at sheet-masker er eksepsjonelt hygieniske.

En annen god ting er den avslappende virkningen. Så fort du påfører den på huden føler du en behagelig nedkjøling fulgt av en følelse av avslapning og regenerering. Sheet-masker er behagelig for huden i tilleg til at de gir verdifulle vitaminer og mineraler.

Utvalget er en annen grunn til å gi sheet-masker et forsøk. Du kan velge noen som respekterer hudtypen din og dens problemer, og til og med årstiden.

Hvordan påføre sheet-masker steg for steg?

Sheet-masker bør påføre i henhold til den koreanske hudpleierutinen, nemlig etter å ha vasket ansiktet to ganger – først med olje og deretter rensegelé – og bruk av toner.

Begynn behandlingen med å åpne innpakningen og ta masken ut. Du kan ha et håndkle på hvis masken drypper med serumet den er dynket i. Så sjekker du om det er noen plastfilm på masken. Hvis ja, ta den av, og ta masken på slik at hullene for øyne, nese og lepper er på riktig sted. Så glatter du gjenværende essens ned på huden på halsen, skuldrene og hendene. La masken være på så lenge produsenten foreslår – vanligvis 20-30 minutter. Etterpå tar du av deg masken og kaster den. Ikke fjern essensen; la den bli absorbert i stedet. Til slutt påfører du fuktighetskrem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *