Veier til fulle lepper. Hvilke produkter gjør leppene fyldige?

Dessverre har ikke Moder Jord gitt alle kvinner fulle, forførende lepper. Heldigvis kan naturen lett forbedres. Du trenger heller ikke søke hjelp hos kirurgen for å gjøre det. Det er nok å bruke fyldighetsgjørende kosmetikk som leppepeeling, leppemaske eller leppepomade.

Leppepeeling

Generelt bør man bruke leppepeeling regelmessig, fordi dette er det eneste produktet som gjør leppehuden klar for etterfølgende pleiebehandlinger. Mange er enige om at det bare er påføring av leppepomade, lip gloss eller leppestift som er anerkjent som vanlig sminkerutine. Leppepeeling oksygenerer huden og fjerner døde epidermis-celler. Som et resultat forbedrer dette produktet leppefargen og forbedrer formen.

Hvordan bruke leppepeeling?

Den gode nyheten er at leppepeeling som brukes en gang i uken oppfyller hensikten helt. Den må påføres på rensede lepper og huden rundt dem, og bli værende i rundt 5 minutter. Effekten av påføring av leppepeeling er en delikat, prikkende følelse som er forbundet med hudoksygeneringsprosessen som finner sted. Først masserer du leppene med tørre fingertupper, så fortsetter du å massere dem men med fuktige fingre. Vask peelingen av etterpå.

Leppemaske

Leppemaske gir samme effekt som ansiktsmasken gjør. Det er bedre å velge masker med form som matcher leppene dine, en som tilpasser seg formen deres og holder seg inntil dem. Dessuten avhenger effektiviteten til leppemasker på de aktive stoffene den inneholder. En kombinasjon av hyaluronsyre og keramidkonsentrat gir foryngende og fuktighetsgivende virkning. Sluttresultatene kan merkes etter 15 minutter.

Hvordan bruke leppemasker?

Leppemasker må brukes etter leppepeeling. Det kan være lurt å bestemme seg for 15-20 minutter uten snakking, for det er nettopp så lenge en leppemaske bør være på leppene. Deretter må masken fjernes, og restene klappes inn i huden.

Leppepomade

Det siste steget i leppepleie er påføring av pomade. Uansett hvilken tilstand leppene dine har, må du velge mellom daglig leppepomade eller leppepomade for spesielle oppgaver. Generelt bør en leppepomade inneholde hyaluronsyre som gjør at leppene virker større ved at den gjør dem faste og elastiske. Husk at hvis produktets aktive stoffer slippes gradvis ut vil effekten du oppnår vare lenger.

Hvordan bruke leppepomade?

Daglig leppepomade kan brukes noen ganger for dagen, alltid når du trenger å berolige leppehuden. Det er lurt å kombinere den med lipglossen eller leppestiften du liker best. En slik leppepomade hjelper for eksempel leppene etter soling.
Leppepomade for ‘spesielle oppgaver’ oppfyller hensikten sin når leppene er betydelig sprukne, hypersensitive eller lett blir irritert. Den må påføres hver 2-3 time. Denne type leppepomade kan også kombineres med lipglossen eller leppestiften du liker best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *