Vitamin C i ansiktsserum: 5 effekter og 5 produkter

Vitamin C er et essensielt stoff uavhengig av alder eller hudtype. Det fjerner pigment flekker, beskytter mot sollys, fremhever utstrålingen og hindrer aldring av huden. Den kilden til vitamin C beste finnes i et høykonsentrert, lett serum. Hvilken bør du egentlig velge for å få de fantastiske effektene?

Vitamin C-serum er for tiden bestselgere, dette er fordi akkurat dette vitaminet er en bemerkelsesverdig lysende, utstrålingsfremmende og anti-ageing ingrediens. La oss se effekten av vitamin C på huden og oppdage de beste produktene;

5 effekter som daglig bruk av vitamin C ansiktsserum vil gi

Hvorfor er det bra å bruke serum med vitamin C? Fordi denne ingrediensen alene gjør at hvert serum vil gi deg fantastiske resultater, forutsatt at du bruker det hver dag. Disse 5 effektene kan oppnå ved å bruke vitamin C ansiktsserum hver morgen og kveld.

1. Reduserte rynker

Vitamin C-serum er populært blant kvinner som oppdager de første finelinjene i ansiktet. Askorbinsyre beskytter effektivt mot frie radikaler og hindrer aldring av huden og reduserer fine linjer. Vitamin C gjenoppretter også hudens naturlige fyldighet. Det hjelper syntesen av kollagen og elastin – to proteiner som holder huden fyldig. Takket være vitamin C-serum er huden elastisk, fast og fin.

2. Fjerner pigment flekker

Effekten Vitamin C har på pigment flekker er en av de vanligste emnene som er nevnt når du nevner vitamin C-hudpleie. Askorbinsyre har en pigmenteringsreduserende effekt, slik at den jevner ut hudtonen og fjerner mørke flekker som har oppstått på grunn av den hormonelle ubalansen, sollyset, kvise eller betennelse.

3. Kvisebehandling

Vitamin C er bra å bruke daglig hvis du sliter med kviser og urenheter i huden – ikke bare fordi serumet fjerner mørke flekker. Askorbinsyre lindrer hud som er utsatt for kviser og urenheter, forhindrer betennelse i huden. I tillegg har den en mild eksfolierende effekt og serumet jevner ut hudtonen.

4. Forsterker kapillærer

Vitamin C-serum er også et middel mot ødelagte kapillærer. Hvis du ønsker å bli kvitt så kalte Spider Veins, kan askorbinsyre hjelpe deg. Dette fordi den styrker og forsegler kapillærene, og det forbedrer blodsirkulasjonen.

5. Anti-ageing og revitaliserende effekt

Den revitaliserende effekten ser ut til å være av toppkvaliteten når det kommer til vitamin C – i form av et høyt konsentrert serum, hjelper det sterkt og effektivt gjennom din daglige hudpleie. Askorbinsyre gir næring, vitaliserer og beskytter huden den mot sollys, frie radikaler og forurensning. Dette hjelper huden med å forbli strålende og glatt for en ungdommelige utstråling.

De 5 beste vitamin C serumene som er verdt å bruke hver dag

Ikke alle vitamin C-hudpleieprodukter fungerer like godt! Hvilken type vitamin C som er inkludert i serum er det viktigste – når det er stabilt, kan vi være sikre på at det kommer til dermis og gir de ønskede resultatene. La oss bruke riktig vitaminserum slik at huden kan se sunn og ungdommelig ut.

Nanoil Vitamin C Face Serum

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nummer 1 blant vitamin C-serum! Det beste settet med ingredienser, enkel form og 100% effektivitet. Nanoil Serum basert på vitamin C tilfredsstiller til og med de mest krevende kundene. Den inneholder en stabil form av vitamin C – etylaskorbinsyre – effekten er sterkere takket være rotekstrakten til en plante kjent som Punarnava i den naturlige medisinen. Takket være denne blandingen av ingredienser, vil Nanoil Vitamin C Face Serum:

  • Fjerne mørke flekker.
  • gjør huden sunn og glødende igjen.
  • reduserer kviser og irritasjoner.
  • jevner ut fine linjer og ujevn hudtone.
  • gjenoppretter det ungdommelige utseendet.
  • beskytter mot UV-stråler og frie radikaler.
  • fjerner ødelagte kapillærer.

Mer info på: www.nanoil.no

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum

Sesderma C-Vit er en annen Vitamin C bestselger, men dette serumet er mye dyrere enn nummer 1. Dette liposomale serumet med en stabil form av askorbinsyre og er motstandsdyktig mot oksidasjon. Produktet inneholder også ginkgo-ekstrakt, hvitt morbærekstrakt, hyaluronsyre og quercetin (flavonoid). På den ene siden tilbyr denne konsentrasjonen av stoffer effektiv revitalisering, men på den andre siden kan det utløse irritasjoner hvis huden din er følsom.

3. Klairs Fresh Juiced Vitamin Drop

Den minimalistiske flasken med Klairs Fresh Juiced Vitamin Drop inneholder ikke en minimalistisk formel. Bortsett fra askorbinsyre, inneholder dette produktet polypeptider som styrker det naturlige hydrolipidlaget i huden og er inneholder en mengde planteekstrakter: Centella asiatica, yuzu frukt, lotusblomst, pionrot, grapefrukt, Baikal skullcap, kinesisk kvede og til og med brokkoliekstrakt. Takket være dem har Klairs serum antioksidanter, nærende og anti-ageing egenskaper. Likevel fungerer dette serumet bare som en forebyggende behandling, slik at det ikke hjelper til med å bekjempe eksisterende rynker eller mørke flekker.

4. Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

The Image Skincare Serum er enda et vitamin C-produkt vi vil nevne. Som det fulle navnet antyder, hydrerer serumet huden og hindrer oksidasjon. Navnet forteller oss også at vitamin C har blitt kombinert med to andre gode vitaminer: retinol (vit A) og tokoferol (vit E). Du må huske at retinol hindrer deg i å bruke serumet om morgenen med mindre du bruker solkrem (vit. A kan forårsake overfølsomhet for sollyset). I tillegg er prisen på Image Skincare Vital C Serum veldig høy.

5. Alpha-H-vitamin C med druekjerne

Vitamin C-serumet fra Alpha-H tar femte plassen i vår mini-rangering. Dette intensive daglige hudpleie serumet stimulerer produksjonen av kollagen, forbedrer hudens struktur, reduserer hyperpigmentering og garanterer beskyttelse mot ytre faktorer. Alt er mulig takket være kombinasjonen av askorbinsyre, druekjerne ekstrakt og glycyrrhiza ekstrakt. Det er synd at prisen på Alpha-H-serum ikke er attraktiv, pluss – ifølge anmeldelser – gir det ikke like raske resultater og fungerer ikke for alle hudtyper. Likevel fortjener det å bli lagt merke til her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *