5 Hjemmeoppskrifter For Å Få Et Snøhvitt Smil

Det er noen gledelige måter å få et snøhvitt smil på uten å benytte kjemi eller havne i et kostbart besøk til tannlegen. I dag vil vi se nærmere på fem hjemmeoppskrifter for å oppnå et snøhvitt smil.

Baking Soda eller Natriumbikarbonat

Baking soda, også kjent som natriumbikarbonat, er et av de mest populære hjemmemiddelene for å få hvitere tenner effektivt. Prosedyren er veldig enkel. Kok en halv kopp varmt vann, og bland deretter inn en teskje baking soda. Påfør denne løsningen på tannbørsten og skyll deretter innholdet i munnen din.

Du kan også lage en tørr pasta ved å miks en teskje baking soda med noen dråper vann. Påfør denne pastaen på tannbørsten og børst på tennene som vanlig. Skyll deretter munnen med skikkelig med vann. Prosessen bør gjentas en gang i uken for å se gode resultater.

Hvitvinære

Hvitvinære hjelper med å fjerne døde hudceller og samtidig gjør den overflaten på tennene glatt for å minimere bakterievekst. Det beste med hvitvinære er at det antas å ha en blekningseffekt.

For å gjøre prosedyren skal du først blande like deler hvitvinære og vann. Du må sørge for å bruke destillert hvitvinære som kan kjøpes på helsekostforretninger. Påfør deretter denne løsningen på tannbørsten og børst som vanlig. Skyll deretter munnen godt med skikkelig med vann. Du bør merke resultater etter noen få ganger.

Blanding Av Sitronsaft, Baking Soda Og Salt

Dette hjemmeoppskrift er mer effektivt enn andre metoder. Dette skyldes sitronsaften som er et mildt syrer som hjelper med å fjerne flekker fra tennene. I tillegg hjelper baking soda og salt med å rengjøre og desinfisere tannoverflaten.

Bland en teskje sitronsaft, en teskje baking soda og et halvt teskje salt. Påfør denne blandingen på tannbørsten og børst som vanlig. Skyll deretter munnen med skikkelig med vann. Gjenta prosedyren en gang per uke.

Kokosolje

Kokosolje er en naturlig måte å få et snøhvitt smil. Denne oljen har blekende og antibakterielle egenskaper som hjelper deg med å oppnå et vitale tenner.

Varm et par skjeer av kokosolje og svelg den. Børst deretter tenner som vanlig. La oljen virke på tennene i 20 til 30 minutter, og skyll deretter munnen din godt. Fortsett prosessen en gang i uken.

Strawberry Paste

Gjør en pasta av to modne jordbær, en teskje baking soda og en teskje olivenolje. Påfør deretter denne pastan på tannbørsten og børst som vanlig. Beningseffekten av jordbærene vil hjelpe deg med å rense tennene. Skyll deretter munnen omhyggelig.

Gjenta prosedyren en gang per uke for å få best resultat.

Konklusjon

De fem ovennevnte oppskriftene er kjente hjemmemiddel som brukes for å oppnå et snøhvitt smil. Det viktigste å huske er at for å se resultat, er det noen ganger nødvendig å gjenta prosedyren jevnlig. Du kan også kombinere forskjellige oppskrifter for å få best resultat. Still nødvendige spørsmål til tannlegen din før du starter prosedyren. Lykke til!