Face Oil Treatment with L’Oreal NUTRI-GOLD

Oil treatment with L’Oreal Paris er et nytt hudpleieprodukt fra dette merket. Face Oil Nutri-Gold forventes å gi næring og vitalitet til huden. Takket være åtte oljer med regenererende egenskaper er det nok med bare noen dråper av Oil Treatment with Nutri-Gold for å gi huden næring og glød.l-oreal-paris.jpg

Regenererende oljekompleks

Den siste ansiktsoljen fra L’Oreal er et nærende produkt som kombinerer de innovative områdene innen hudpleie med naturlige ingredienser som er ansvarlig for næring og fuktighet. Oil Treatment fra L’Oreal Paris kombinerer 8 naturlige, regenererende oljer som sikrer vitalitet og sunn hud.

Hvilke oljer finner vi i L’Oreal Nutri-Gold oil treatment?

  • Roseolje – gir næring og glatter ut
  • Appelsinolje – revitaliserende egenskaper
  • Lavendelolje – antioksiderende egenskaper
  • Storkenebbolje – garanterer lindring til tørr hud
  • Jasminolje – lindrer og strammer opp huden
  • Merianolje – sikrer avslappende aromaterapi
  • Rosmarinolje – antioksiderende egenskaper
  • Pasjonsfruktolje – gir fuktighet og beskytter huden

Oil Treatment er en sammensetning av ingredienser som er utvalgt for at påføringen skal være problemfri. L’Oreal tilbyr mange måter å bruke oljer på. Nutri-Gold er hovedsakelig oljepleie til hverdags. Hvordan er det mulig?

Hverdagspleie

Oil treatment from L’Oreal Paris kan lett brukes om morgenen eller kvelden (men også begge deler) for næring til huden i hverdagen. Skjønnhetsbehandlingen kan utføres på mange måter – ved å klappes på med fingertuppene, ved å gni inn før dagkremen, eller til og med som en aromaterapeutisk olje for kveldens ansiktsmassasje.

For spesielle anledninger

L’Oreal Paris ansiktsolje er også en idé til spesielle anledninger. Produsenten forsikrer om at oljebehandlingen kan utføres på hundrevis av måter og hver av oss bør finne vår egen. For eksempel kan Nutri-Gold-oljen legges til yndlingskremen vår for å hjelpe til med hudpleien, som næring direkte på tørr hud, som et fremhevende tillegg til foundation eller som en beriket nærende formel i rensemelk. Det er mange muligheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *