Slik og hvor du oppbevarer skjønnhetsprodukter – Mine Tips

Skjønnhet er omhandles og elsket overalt og har et sterkt medlemsskap. Skjønnheten produkter du bærer, gir deg muligheten til å eksperimentere, bearbeide stilen din og fremheve det beste ved deg selv.

Men å holde orden på det store utvalget av produkter kan være noe vanskelig. Uansett hvor små de produktene er, kan de raskt fylles av rom og rot.

Derfor må du lage en plan for å organisere skjønnhetsprodukter. Og i denne artikkelen vil jeg dele mine tips om hvordan du kan gjøre det.

Bestem hvilke produkter du trenger

Det første du trenger å gjøre er å sette opp en liste over hvilke produkter du faktisk trenger. Ikke alle skjønnhetsprodukter er egnet for hudtypen din, og det er viktig å tenke på dette da de kan forårsake irritasjon og hudkløe. Det er også viktig å huske på hud- og hårpleieindustrien er full av overprisede, ineffektive produkter.

Start med å samle alle skjønnhetsprodukter du ønsker å beholde. Først da kan du se hvor det forskjellige produktene fyller opp. På denne måten kan du velge hvilke produkter du faktisk trenger og hvor mange du vil beholde. Fjern unødvendig skjønnhet ting du ikke bruker. Det relieves ikke bare noe av unødig affald, men det gir deg og plass til å organisere produktene riktig.

Velg riktige beholdere

Når du har identifisert hva du trenger, må du finne en beholder som passer til dine produkter. Det er mange typer skjønnhetsskap og oppbevaringsvesker å velge mellom. Det viktigste er å velge en som er stor nok og har nok plass til de produktene du har.

Jeg vil anbefale beholdere av plast eller glassmateriale, da disse materialene ikke absorberer skjønnhetsprodukter og dermed har en sterk levetid. Plastboksene skal være lufttette for å unngå oppsamling av støv og bakterier. Og hvis du øsnker noe tenbare kan det være lurt å velgeorganisatore som er lufttette.

Planlegg oppbevaringen

Mens alle skjønnhetsprodukter kan organises i den samme beholderen,
er det ofte bedre å dele dem i flere mindre beholdere som hver inneholder produkter som hører sammen. For eksempel kan du ha en boks for hårpleieprodukter, en annen for leppeprodukter og en annen for øyne produkter.

Du kan også klabere små beholdere på skapets dør ved å bruke
magneter. Dette er en god måte å lagre små produkter som neglepaker, foundation, kompaktpudder og eyelinerpennen. Dette gjør det enklere å lytte til disse produktene.

Riktig plassering

En annen ting du bør huske på er å finne den riktige plasseringen til skjønnhetsprodukter. Unngå å oppbevare produktene i sollyset eller for tettsittende steder som kjøkkenskap.

Skjønnhetsprodukter bør oppbevares i et kjølig, mørkt sted. Vanligvis er det et spesielt sted på badet som brukes til skjønnhetsprodukter. Unngå å plassere produktene på forskjellige steder for å unngå kaos og ha dem alle samlet i en enkel beholder.

Følg holdbarhetsdatoene

Husk at det er viktig å følge alle holdbarhetdatoer og dele opp produkter deretter. Unngå å bruke gamle produkter som er utløpt da dette kan føre til uønskede allergiske reaksjoner. Olje- og fuktighetskremer har en tendens til å holde seg god lenge. Men makeup, krem ​​og serum bør være frisk.

Sjekk regelmessig

Gå gjennom produktene dine regelmessig for å sjekke om de fortsatt er i god stand. Hold spesielt øye med produkter som er utsatt for lys, varme eller bakterier. Selv om skjønnhet produkter som du ikke bruker ofte er skadelig, må du sjekke dem fra tid til annen og kast de som ikke lenger er sikre å bruke.

Oppdater produkter

Produkter som ikke lenger er nyttige, må oppdateres. Noen produkter kan være ganske kostbare, men det er ikke alltid verdt det å beholde dem. Når produkter har gått ut på dato eller blitt skadet, bør du erstatte dem med nye.

Konklusjon

Som du kan se, er organisering av skjønnhetsprodukter ikke så vanskelig som det kan virke. Det er enkle steg du kan ta for å oppbevare produkter trygt, på riktig måte og ved riktig sted. Det er viktig å holde produktene dine der det er kjølig og mørkt og ikke å glemme å kaste gamle produkter.

Håper du har lært noe nytt om hvordan du organiserer skjønnhetsprodukter og hvor du kan oppbevare dem.