Barwy Harmonii – Rose Body Butter fra BARWA

Utvilsomt er villrose en av ingrediensene som har en permanent plass på baderomshyllene i forskjellige former. Du kan like duften eller ikke, men roseoljens egenskaper er definitivt bra – gir medisinsk støtte, fjerner utmattethet og gir glattere hud.

Barwa ønsker å møte forventningene til villroseelskere med sin nye kolleksjon av produkter, Barwy Harmonii. Rose Butter for Body Care fortjener spesiell oppmerksomhet; med sin intense duft og flotte tekstur oppmuntrer den oss til å kjøpe den. Produsenten ønsker at vi dekker huden med den aromaterapeutiske duften av villrose. ROSE Butter har form av subtil mousse, som – til tross for svært smøraktig tekstur – absorberes på kort tid, etterlater seg ikke fet hud, men gjør huden silkemyk og full av fuktighet.barwa.jpg

Hva finner vi blant ingrediensene i Barwy Harmonii?

Det er verdt å nevne at rosesmør fra Barwy Harmonii er et produkt med tradisjonell oppskrift, selv om Barwa bruker mye ny og moderne teknologi. Rosesmøret Barwy Harmonii ROSE inneholder villroseekstrakt beriket med søte mandler, Sheasmør og vitamin E. Produktet inneholder ikke parabener, dyreprodukter eller gjør huden sensitiv. Basert på de naturlige og delikate ingrediensene i Barwas formel møter den forventningene til folk med sensitiv hud og som lett får tørr hud.

Hvordan fungerer ROSE body butter fra Barwa?

Barwy Harmonii er for det meste en kolleksjon med dypt fuktighetsgivende kosmetikk, hvis jobb det er å regenerere epidermis, beskytte den mot skadelige eksterne faktorer, og gjøre det glattere. Den fuktighetsgivende effekten fra rosesmøret Barwy Harmonii varer lenge, så det er det perfekte kroppssmøret for vinterens kalde dager, ford det gir langvarig beskyttelse mot tørrhet. Rosesmøret Barwy Hamonii ROSE er et kompleks svar til problemet til folk med tørr hud, som trenger umiddelbar fuktighet. Barwa skapte et kroppssmør som, rett etter påføring, gir resultater i form av myk, glatt og sunn hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *