Den nye kolleksjonen fra Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 er kosmetikk som vil hjelpe enhver kvinne til å skape elegant og romantisk sminke

Den nye kolleksjonen fra Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 er kosmetikk som vil hjelpe enhver kvinne til å skape elegant og romantisk sminke. Blant produktene vi finner er: leppestift, rouge, øyenskygge, kajalblyant, lipliner og neglelakk. All sminken er i rosa og beige nyanser, med noen unntak som grønn neglelakk.

Dolce Matte Lipstick In Rose gir vakker farge, i tillegg til å gi fuktighet og gjøre leppene glatte og myke. Allerede fra første applikasjon sikrer produktet vakker og intens farge, og takket være den kremete teksturen fordeler det seg godt på leppene. Fasongen ble laget slik at den passer leppelinjen perfekt, og kan dekke leppene med farge i én bevegelse. Før påføring bør konturen tegnes med Dolce&Gabbana Precision Lipliner og først da fylles inn med leppestift. Både leppestift og lipliner er tilgjengelig i flere forskjellige nyanser av beige, rosa, brun og rød.Dolce-Gabbana-Rosa-Look

Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Quad øyenskygge er et annet produkt fra vårkolleksjonen. De er svært pigmenterte og gir en matt eller skimrende finish. Det interessante er at de kan påføres både våte og tørre. Øyenskyggene fra Dolce&Gabbana varer i opptil 8 timer, og samler seg ikke i linjene eller faller. Tilgjengelig i butikkene er 16 nyanser i gylne, kompakte paletter med speil og to applikatorer. Med disse øyenskyggene kan man skape klassisk og subtil sminke eller intense smoky eyes.

Dolce&Gabbana Intense Khol Eye Crayon gjør øyensminken full. Den er svært myk, noe som gjør at den sprer seg lett over huden. Den inneholder ikke parfyme og forårsaker ikke irritasjon, så den kan brukes av folk med sensitiv hud rundt øyneområdet. Den er tilgjengelig i noen nyanser: hvit, blå, brun, grå og svart.
Dolce&Gabbana tilbyr også Intenseyes Black Intensity Mascara. Dette produktet gir en effekt av falske vipper, og krøller, fortykker og børster dem grundig. Påføring av produktet bør gjøres i en sikksakk-bevegelse som starter ved røttene og slutter i tuppen. For nedre vipper brukes tuppen på børsten. Mascaraen får ikke vippene til å klumpe seg sammen, og gnis ikke utover eller flasser av.

Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour rouge sikrer en subtil finish av sminken. Den gjør ansiktet glødende, fresht og forynget. Små, skimrende pigmenter gir highlight og en effekt av ung hud. Produktet er tilgjengelige i 13 nyanser av rosa, brunt og rødt. Rougen bør påføres nedenfor kinnbeinet i minimal mengde. For påføring, bruk den lille børsten og speilet som følger med produktet.

I Rosa Look 2016-kolleksjonen finner vi også Dolce&Gabbana Intense Nail Lacquer. De finnes i 41 nyanser av beige, rosa, rød, lilla, grønt og blått! De dekker neglen godt uten å gnis utover, lager ingen luftbobler og gir ingen flekkete effekt. De varer virkelig lenge og motstår skade. Noen av Dolce&Gabbanas neglelakker inneholder brokade, som gir en skimrende effekt på neglene i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *