Nanobrow Microblading Pen – en vannfast øyenbrynspenn med en uvanlig tupp. Du kan erstatte microblading med den!

Nanobrow Microblading Pen – en vannfast øyenbrynspenn med en uvanlig tupp. Du kan erstatte microblading med den!
Lurer du på hvordan du kan definere øyenbrynene i lengre tid uten å ty til permanent sminke? Våre testere har en flott løsning for deg!

den beste brynpennen

Nanobrow Microblading Pen er en vannfast øyenbrynspenn med en uvanlig, tynn tupp som sikrer ultra-presis definisjon og 24-timers hold. Formelen er vannfast, så den tåler svette og lar sminken din se perfekt ut dagen lang. Du slipper å gjøre touch-ups i løpet av dagen! Fra nå av kan permanent øyenbrynssminke erstattes med denne innovative øyenbrynspennen.

Smale og ujevne øyenbryn… ikke lenger et problem! Prøv Nanobrow Microblading Pen

Ser øyenbrynene dine tynne og kjedelige ut? Fyll dem ut med en øyenbrynspenn! Tegn tynne linjer som etterligner ekte hår og forvandel øyenbrynene dine fra kjedelige og nesten usynlige til forbløffende og voluminøse.

Velg:

  • aldri mer touch-ups i løpet av dagen
  • flekker ikke og kan ikke gnis bort, vannfast formel
  • en presis applikator som tegner linjer som er tynnere enn 1 mm
  • naturlig utfyllelse av tynne områder
  • effekten av permanent sminke
  • 24-timers ytelse

Nanobrow Microblading Pen – hvordan bruker du den?

Jobb deg langs brynenes naturlige kant. Fyll ut brynene med den presise applikatoren og lag korte, raske strøk. Tegn ekstra hår der det er tomrom og tynne flekker.

Plasser Nanobrow Microblading Pen loddrett mot huden din. Lag korte linjer i hårets vekstretning, slik at du får et subtilt og naturlig resultat. Begynn med sminken i midten av brynene. Husk å gjøre endene til øyenbrynene sterkere og legg kun lett farge på den indre kanten av brynene – slik får du en myk overgang av farge.

Presis brynspenn nanobrow

Nanobrow Microblading Pen – meninger fra våre testere

«Jeg kan fylle ut brynene mine slik at de ser symmetriske og identiske ut. Nanobrow Microblading Pen varer dagen lang!»

«Øyenbrynene mine er ganske lyse. De er tynne og nesten usynlige. Jeg elsker hvor lett det er å påføre den! Resultatene ser ut som om jeg ikke har på sminke i det hele tatt. Jeg liker et naturlig utseende og dette produktet hjelper med med å opprettholde dette.»

«Nanobrowpennen hjelper meg med å gjøre de ujevne øyenbrynene mine mer uttrykksfulle, og sminken ser ikke tacky eller overdrevet ut. Jeg er så glad for at jeg har prøvd den, den er min nye favoritt!»

Permanent sminke eller en øyenbrynspenn som gir effekten av microbladede øyenbryn?

Microblading er en av metodene for å få permanent sminke, også noen ganger kalt feathering-metoden. Det er en populær metode for å fylle ut tynne bryn i lang tid. Akkurat som andre inngripende behandlinger, følger en viss risiko med. Mikrosnitt lages i hudens ytre lag og det tar ca. en uke før disse leger helt. I løpet av denne perioden tar huden opp pigmentene. Det er alltid en risiko for at det migrerer og ikke absorberes av huden i det hele tatt. I tillegg kan prosedyren forårsake allergiske reaksjoner eller kreve gjentatte behandlinger. Hva om du ikke er fornøyd med de endelige resultatene? Effektene av microblading varer i ca. 1-2 år, og det er kun mulig å fjerne det med en spesiell laser.

Nanobrow Microblading Pen er en penn som ikke krever forpliktelser! Resultatene er nesten de samme, men alle feil kan enkelt fikses. Øyenbrynspennen holder på huden i 24 timer og kan raskt og enkelt fjernes med miscellar rensevann. Du slipper å velge en dyr behandling. Med denne innovative pennen kan du fylle ut tynne områder og legge trendy sminke på et blunk!